Şimdi Ara

L2 Offical Core server Oynamak isteyenler.(Ücretsiz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
9
Favori
31.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gunun bomba sorusunu soruyorum ercan size PA alacakmisiniZ? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Craix

    gunun bomba sorusunu soruyorum ercan size PA alacakmisiniZ? :)

    :))) ya bir dur alışsınlar Lv80 e kadar mentor/raidboss kese kese gidecekler zaten :) Preimum account tı Lv80 alırlar :)
  • PA'nın getirdiği ayrıcalıklar nelerdir? Ne kadar süreliğine alıyoruz ve ücreti nedir? Seviyeleri var mıdır? Bomba soruya C4 gibi sorularla karşılık veriyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    Class questlerinin Videolarını ekledim


    @epyhon eyw hocam aklına gelen püf noktaları olur yada ben kasarken su hatalrı yaptım siz yapmayın vs olur sen yaz ben başlıga eklerim.Mesela pklıktan bahsedebilirsin hocam misal ben pk oldum gurol birden charı cope at dedi korkuttu beni Mob kestim dusmedi karma hic sonra biri kesti duzeldi Karma zor geciyormus sanırım onlardan bahsedebilirsin boş zamanında

    @cosmodream Bittiginde eklicem abi ana mesaja.

    @benx clanda anlatılanlardan anladıgım kadari ile 80 85 den sonra party yapmamız gerekiyori. Ercan healer Umut tank acti bende daggerim. sende mage acarsan daha iyi olur cunku ilerde partyde her clasdan birtane olması avantajmıs. yada okcu.

    O partynin devamına 1 ranger 1 summoner gider pve için . mage sizi bazı dungeonlarda yavaşlatır raidlerde az dps verir ama pvpde tam tersidir ptyi taşır hell bind skilleriyle istediği karakter saf dışı bırakır yada healeri iterek pt den 10 metre uzağa yollar vs vs tabi ayakta kaldıgı sürece
    kısaca godda tecrübesiz adamı mage başlatmayın günahına girersiniz adamın size bol bol okur yada siz adama okursunuz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eRcn.

    PA'nın getirdiği ayrıcalıklar nelerdir? Ne kadar süreliğine alıyoruz ve ücreti nedir? Seviyeleri var mıdır? Bomba soruya C4 gibi sorularla karşılık veriyorum.

    %200 Exp bonus verir %300 vitality verir ve aylık 12 dolar yada euroydu orasında emin değilim 3 aylık 6 aylıkda var süre arttıkca fiyat düşüyodu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eRcn.

    PA'nın getirdiği ayrıcalıklar nelerdir? Ne kadar süreliğine alıyoruz ve ücreti nedir? Seviyeleri var mıdır? Bomba soruya C4 gibi sorularla karşılık veriyorum.

    **Preimum Account 2x daha fazla exp verir yani daha hızlı exp alırsın. ( ben bunun icin pa alıyorum ) Hep aylık olarak alırım Lv85 de iken aldım.

    **Diğer bir accout tunuda box layım oyuna sokabilirsin. örnek bir tane accounttuna explorerdan girersin diğerinede chrome dan.


    **Serverda doluluk olursa öncelik PA lı olanlara verilir. ( bir yıldır oynuyorum bir gün bile olsun server dolu giremessin diye bir uyarı almadım )

    **Rim kamaloka denen bir instances a girebilirsin pa sı olmayanlara giremiyor tek kişiliktir solodur 20 dk boyunca içerde mob lar spawn olur durmadan kesersin sonunda sonra bir kutu verir Lv ine göre itemler gelir max giriş lvl85 dir. 85 den sonra Lv inden dolayı

    giremessin. Esscence kamaloka crystal diye bir item gelir bu itemlede npc den exchange yaparak diğer itemlerden alırsın.


    bir aylık PA ın fiyatıda 8.99€ dur TL cinsindende 21.45 TL yapar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: epyhon

    quote:

    Orijinalden alıntı: eRcn.

    PA'nın getirdiği ayrıcalıklar nelerdir? Ne kadar süreliğine alıyoruz ve ücreti nedir? Seviyeleri var mıdır? Bomba soruya C4 gibi sorularla karşılık veriyorum.

    %200 Exp bonus verir %300 vitality verir ve aylık 12 dolar yada euroydu orasında emin değilim 3 aylık 6 aylıkda var süre arttıkca fiyat düşüyodu

    PA in' fiyatını düşürdüler.
  • Premium account Eklendi rehbere
  • O zaman 80'den sonra her ay alırım PA. Günlüğü kuruşlara tekabül ediyor. Gelişimi iyi etkiliyormuş bence olmaz ise olmazlardan :)
  • hangi sw de başlayalım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ben X

    hangi sw de başlayalım ?

    Dostum kocaman rehber yaptık orda yaziyor hepsi en başları oku
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ben X

    hangi sw de başlayalım ?

    eu.4game yada lineage2.com ikiside orjinal server biz eu.4game de oynuyoruz
  • Merhabalar, şuan oyuna girdim bende ama klavyeye bastığım zaman direkt olarak chat penceresine yazmaya başlıyor. Can sıkıcı bir durum. Yardımcı olur musunuz.
  • Option'dan Enter Chat tikini kaldır direk problemin çözülsün de, bunun nesi bu kadar can sıkıcı olabiliyor orasını anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eRcn.

    Option'dan Enter Chat tikini kaldır direk problemin çözülsün de, bunun nesi bu kadar can sıkıcı olabiliyor orasını anlamadım


    Seni bilemem ama problemi çözemediğim için böyle oldu.. Nihayetinde 3-5 dk klavyeyi bile doğru düzgün kullanamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qomutan

    Merhabalar, şuan oyuna girdim bende ama klavyeye bastığım zaman direkt olarak chat penceresine yazmaya başlıyor. Can sıkıcı bir durum. Yardımcı olur musunuz.

    system menu (Alt + X ) -- options-- Shortcut sayfanın sol alt tarafında enter chat var onu kaldır. sanırsam sorunun düzelir o zaman.
  • Başlıcakları az gaza getirelim demi
    dagger mass pvp
    http://www.youtube.com/watch?v=aPJjCLEdz-8&feature=player_embedded
    bide archer gang videosu atayım size
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qVbM-dZqRU4#!




  •  L2 Offical Core server Oynamak isteyenler.(Ücretsiz)




     L2 Offical Core server Oynamak isteyenler.(Ücretsiz)


    Şuan kasıyoruz clanda chatte muhabbetleri okusanız koparsınız .. Cok seviyeli konusmalar donuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 1 Şubat 2013; 1:36:21 >




  • güzel hayırlı olsun Lv60 gelmişsiniz. Aklımda birçok şey var yazıcam ama unutuyorum.

    Orjinalde yapmaktan uzak duracağınız hareketler ( ben yaptım siz yapmayın )

    *** lv85 olduktan sonra silahınıza abanana kadar artı ( enchant ) yapmayın +3 yapın +4 yapmak zorundasınız çünkü silaha ait ek bir özellik açılıyor. Silahınızın türüne göre değişiyor. Mutlaka blessed weapon enchant scrollu ile silahınıza basın. Awaked görevinizi bitirince oyun size cloak ( pelerin vede elinde dursun diye bir silah vericek ama o silah bir işe yaramıyor ) Lv85 in en düşük silahı requiem le başlayan silahlardır. Hemen paranızı biriktirip bir üst seviyesi olan Apocalypse ile başlayan silahlardan alacaksınız. Onun için requiem silaha +4 basmakla para harcamayın. Daha sonraki hedefiniz twilight set tir. Mentor npc sisinde alacak olduğunuz en düşük Lv armor un adıda immortaldır. Özetlersek


    ***charınızın item yapılandırmasında Apocalypse silah + twilight set tir. Lv95 e kadar bundan sonra işler gine değiştir. D/C/B/A/S/R/R95/R99

    ***dye konusuna gelince onlarda gelişti. Lv1 Lv2 Lv3 Lv5 dye ler var en pahalısı vede zor gelenide Lv5 dir.

    legendary str+5 dex+1 fire+25 gördüğünüz gibi str ye de verir dex den düşmez. dye npc nin yakınlarında mystic diye npc var ordan şanşla gelir. Ama siz paranızı biritirerek alacaksınız cünkü şansa kaybedecek olduğunuz fazla paranız yok. Lv1 ucuz Lv2 ucuz.

    3 farklı isimde item vardır

    Unidentified item : itemin türü kapalı olarak gelir. İnventory inizde duran bir Unidentified item çift tıklayarak aşağıdakilerden birini elde edersiniz.

    Bound item : Unidentified bir iteme tıklandığında çoğunlukla bu gelir. Bound item shop a satılamaz drop olmaz enchange yapılmaz ancak sizde kalır. kristalize edilebilir. artı basılabilir attribute basılabilir agumention yapılabilir.Unbind scroll ile npc den standart iteme çevrilebilir.

    Standart item : Satılabilir itemdir. bound item hakkında yazdığım herşeyin zıttı bunun için geçerlidir. artı basılabilir. ( mentordan alacak olduğunuz item bu şekildedir. ) gelme oranı boundda göre düşüktür.

    Blessed item : Standart itemin tüm özelliklerine sahiptir. tek farkı bound/standart bir silah yada armor artı bastığındaki değerden daha fazla değer verir.Gelme oranı çok çok düşüktür.

    Örnek : bound armorun upper ına artı bastığınızda +30 veriyorsa blessed a bastığınızda +40 vermesidir. ( bu değerleri örnek için verdim net değerler değildir. )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 1 Şubat 2013; 13:20:05 >




  • Ekledim abi başlıga,bu arada dungeon rb sistemi cok sacma olmus ya party bulmada party bulmak cok zor buldun bi saaten nerden oldugunu ara.

    Misal kamaloko 53 gircektim az önce gittim orende guardi buldum enter diyorum sadece pt lideri yapabilir diyor adamlar girmişler zaten kaldim armut gibi Uyuz etti dungen sistemi wow daki gibi yapsalarda rahat rahat herkes girse otomatik.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.