Şimdi Ara

L2 Project X Interlude PvP Server (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bendede bir problem var oyuna giriyorm ama hareket edemiyorum ben hariç herkes hareket ediyor kendime tklıyorum unstuck çekiyorm ama nafile.. jfrozen hangi servere girsem bu böyle custom spawn scriptinde sorun var galiba o packın bi ilgilenin oyun dc verse düzeliyor ama vermede vermedi 10 dk bekledm repair yapın benm charı doğma yerindeym
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eRcn.

    Weapon ve armor toplam olarak 10 parçaya bastım +16 ama 20 tanede patlatmışımdır herhalde şanssız günümdeyim ama sonuç olarak hepsi kasılıyor ve maddi olarak bir değeri olmadığı için bence de insanları uyuz etmemek açısından 100% olmalı diyorum. Zaten +16'dan sonrası sadece clanlara ve grup halinde oynayanlara hitap ediyor. O yüzden solo playerların üzerine daha gitmemenizi tavsiye ederim.

    Şöyle anlatayım;
    Boss respawn time 8 saat idi 4 saate düştü. Saymadım ama 5-7 boss var ve bunların her birinden 50 enchant coin düşüyor. Bir charda 10 parça item var (1 Wep,4 armor part, 5 jewel part) Bunların her birine 40 enchant lazım bir charın full +20 olması için. Burda 40x50= 2000 Enchant coin demek. Grubunuz olacak, bütün bossları keseceksiniz, her seferinde farklı kişilere enchant coin gelecek ve bir partyi bırakın 7-8 kişi 5 kişiden sayalım buda bossları kaçırmayan bir parti için toplamda 10000 Enchant coin demek. Ben bir clandaki sadece 5 kişiden bahsettim, şu an oyunda 100 player var herhalde git gide artar yada artmaz şu an bilemeyiz umarım artar ama siz bu oyundaki solo playerların ne derece ıyunda etkili olabileceğini tartışın isterim. Bazen HRJ serverları OFF mid rate serverlardan daha fazla zaman istiyor... Yada ikinci seçenek olan donate yapmak devreye giriyor. Açan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.

    fikirlerin dogrultusunda duzenlemer yapıldı teşekkür ederim ayrıntılı bilgiwww.l2projectx.com/forum
  • Server Hacklenmiş.. Siteye girdim Gay Porn ile karşılaştım
  • hemen patlattılar siteyi bu ne lan böyle
  • Düzenlemeler gayet başarılı, server şimdi daha iyi.
  • site deface yemiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena
  • abbovv clanı topladım :D bu ne lan neyin linkini atıyorsun diyolar :D hazırlayın yenisini girelim
  • Server Benim Ve Biçok arkadaşın Fikri Tamamen Fail. Yine Archer Dagger Serveri Yine Interlude. Bİ serverı Da Düzgün Balancelı Yapın. Mageler Okcudan 4k Yiyo FUll Haliyle. Zten 6-7k Max HP Var amk :D Ya Allah Aşkına Madem Yazın Ki Bu Fighter serveri Mageler Girmesin Diye. Kaç Yıldır Bu oyunu Oynuyonuz Bi Balance yapamyosanız Yazıklar Olsun. magelerin attıgı Damage De Zten Komik. Ustüne MC Damage = Normal Damage :D Ya Adam Gibi Balance yapın Yada Kapat Git Arkadasım Serverı. Soyluyoruz GM lere Diyolar Ki FOruma Yaz Problemleri Çözelim. Ulan Sen Ne İş yapyon Orda İletsene Admine Develepora. Forum Zten Kapalı. Çok Garip İşler Çok.
  • Aslında burada yanlış bir şey yok. Neden dersen +20dbf ve özellikle archerlara etki sağlayan +20 baium-qa , +20 valakas +20 zaken +20 antharas ve bunların yanında dbf'ye tutturulan might/duel might augları... Resistleri de sayıyorum çok önemli rol oynuyorlar. Bunlar fighter classların avantajları diyelim ama şöyle bir şey var ki bir fighter her zaman crit vurmuyor ard arda 10 defa da 400 vuruyor 15 defa da 400 vuruyor ard arda 3k 3k 3k da crit atıyor. Bir java serverında bence her şey mümkün. Eğer ki mage oynuyor isen augment olarak shield/empower/wild magic ve en önemlisi clestial shield tutturmanı öneririm. Benim bakış açıma göre de bu şekilde iyi combine olmuş bir mage özellikle necro/sps herkesi kesebilir.

    Bence denge yönünden server çok eksik değil. Sadece çok yeni arkadaşım ve tartışmaya açık.
  • Serverda NEcro Yapip 1 Tane Full Archer Kes Goreyim seni. 4k-5k Yiyosun Ne Herkezi Kesmesi. Oynamadın Galiba Serverı. Herkez Okcu Serverda Neden?? Çünkü Millet Biliyo Mageler 300-400 Dmg archer 4k-5k. Ne Diye Ezileyim Diyo ARcher Oynuyo. Kaç Tane Mageden archera Dönen Adam Gördüm. Fighter Serverı Kurmuşlar Boşuna Girmeyin Mage Oynuyosanız. 10-15 Defa500 Crit Rateryle Nrmal Vuran ARcher hayatımda GÖrmedim Ben Bu arada. Ama ARd ARda 1* Defa Crit atan Gordum. Savunulcak Bi Yönü Yok Serverın.

    Ayrıca Ben Demiyorum Ki Açılır Açılmaz Mükemmel balance Yakalamamış Oynamayın Bunu. Benim Dediğim Bütün Bunlar Söz Konusuyken Adminler GMlerin Umrunda Değil. Dün Akşamdan Beri Düzeltsinler Diye Yalvarıyom Adamlara Resmen. Kimsenin Umrunda Değil Yada Yapmayı Bilmiyorlar Hazır Pack Almışlar.


    Ya Bakın Admine Soyluyorum Server İçin Ugrasıyorum yanlış Anlamayın. Şu Diyeceğim Şeyleri yap Server Tamamdır Başka Birşey İstemez Ya .

    1- Magic Critical Damage =2.5x
    2- Project X Tatto = +200 - 250 P.def Versin İlave Olarak.
    3- Elemental Protection 1 Dakika Yap Çünkü Necro Dark Vurur Ve Necroya karşı REsistler 1 DK. Ama SPS Ve SPHye Karsı Olan Bu Resist 4 Saat. Bunları Yap Serverın Tamamdır Hopzone Topzone Kabul Etmesini bekle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilekburak -- 28 Ocak 2013; 17:24:16 >
  • Herkez TAnk Yada Bow Cu oLdu :) Bende SPH iLe Girdim Ama Sonradan Dondum BOWa Baska oLmuyor Zevk alamiyoruz Bende kuLLanmasini bilmiyorum Fighter karakter MAge de Ezik Nasil oynuyacaz! (:
  • En az 15 kere archer charı fear atarak anchor atarak yada debuff yapip p.attack dusurerek kestim. Necro oynamak zeka ister sen herhalde oynamayı bilmiyorsun. Burası mid rate olsa sana derdim ki haklısın ama gel gelelim burası bir java server ve burada her şey mümkün. Bas kardeşim skillerine ++++, tuttur shield augmentini empowerını celestial shieldini o zaman konuş. Summon için buffer kas onu da buffla illa oynayacam diyorsan. Çözüm çok... İşin kolayına kaçıpta onu değiştir bunu değiştir demeyin. Hem archer kullanan hemde necro oynayan biri olarak seni kınıyorum
  • Şuan İçin Server Fixlendi. İllaki Az Bucuk Eksikler vardır Zamanla Forum Açıldıktan Sonra Halledilir.
  • web site aktif forumda kısa zaman icinde aktif olucaktır .
  • Akadumanist yanlıs anlama da eskiden saitin falan server acıtıgı zamanlarda dumanist nickli biri vardi server fln acan herkes kufur ederdi ona dolandırıcı şerefsiz vs diye. hatta servera girerdik burdan reklami yapilana gene dumanistin serveri 2ay sora donate yapar kacar yazarlardi genelden o senmisin merak ettim. yazdıklarım bi 2-3 yili vardir rahat nickini okuyunca aklıma geldi
  • mage classes > archers bu kuralı kimse bozamaz (eğer herkes eşitse) ki serverin fix sürecine yardım etmiş biri olarak konuşuyorum 2 mage vs 2 archer olayında mageler her türlü alır aşağı.. dikkatimi çok çekti mxcdede @bilekburak bayağı bir artist ve - Magic Critical Damage =2.5x orijinali 3.0 zaten 2.5 istemenin amacı nedir?

    "Project X Tatto = +200 - 250 P.def Versin İlave Olarak." yazması kolay.. "bunları derim beni kesemesinler serverin geleceği beni hiç ilgilendirmez" diye haykırmışsınız resmen.. tatoya p def verince sadece magelere yaramayacak ki? hadi yaradı diyelim, sadece magelere yaradı diyelim herifin teki çıkacak açacak bi bishop active shield passive magic barrier tutturacak o bishopun koruduğu partye ne yapabileceksiniz? "l2cartel" gibi magelerden 1k+dmg yemek hoşunuza mı gidiyor? hayır gidiyorsa onu oturalım konuşalım necronun dmgsi zaten 400 - 600 ideal sayıdır bu. hem bundan yukarı dmg atabileceksiniz hem debuff yapabileceksiniz hemde milleti oyundan bezdireceksiniz bu sayede %100 balance olsa ne olur olmasa ne olur player mi kalır serverde 7/24 debuff yedikten sonra?
    400-500 dmgden sonrası sonrası sizin oyunu bilip bilmiyor oluşunuza kalır 1 nuker party - 1archer vssinde mageler çok rahat down çekebilir karşı takıma, takım kurmayı bileceksiniz ilk olarak burada haksız olduğunuz halde kendinizi haklı yere çıkartmaya çalışmayacaksınız boş yere

    hadi kolay gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    Akadumanist yanlıs anlama da eskiden saitin falan server acıtıgı zamanlarda dumanist nickli biri vardi server fln acan herkes kufur ederdi ona dolandırıcı şerefsiz vs diye. hatta servera girerdik burdan reklami yapilana gene dumanistin serveri 2ay sora donate yapar kacar yazarlardi genelden o senmisin merak ettim. yazdıklarım bi 2-3 yili vardir rahat nickini okuyunca aklıma geldi

    evet o benim fakat bilgilerin yanlış, saitin server actıgı zamanmı bilemem evet ama eskiden server acma deneyimim girişimlerim oldu hic birine donateden bizzat aha para kaldırdım diyebilecegim bi para kaldırmadım ve bu mantıkla acmadım ogrenmeye calısıyodum o zamanlar acıp kapattım hacklendi vs oldu . Gecen yıl l2appeal girisimim olmustu offical 600+ player cekmisti simdide oyle java fun acmak istedim kısacası evet o benim ama bilgiler dogru olanda var yanlıs olanda .
  • Türk serveri diye bi girip bakmak istedim ama Enchantlar çok abartıya :D max +10 +6 yapılsa dengelenir bence yinede klasik interlude işte archer vs mage cok can sıkıcı birde bufflar abartılımı ne
    neyse galiba ben sevemiyorm interludeyi :D :D
  • Oğuz server çok güzel ellerine sağlık fakat böyle birşey dikkatimi çekti

     L2 Project X Interlude PvP Server
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.