Şimdi Ara

L9 kullanıcıları bi bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 1 aydir l9 kullaniyorum ve dokunmatik hassasiyeti cok dusuk.yani bazen iyi oluyo bazen algilamiyo.bu sorun herkesde var mi lutfen bi yardimci olun ona gore servise gondericem telefonu.kullanicilar en azindan 1 dakikasini ayirip sorunun kendilerinde olup olmadigini yazarsa cok sevinirim.amacım bu sorunun genel bi sorun olup olmadığını araştırmak.en azından kaç kişide böyle bi sorun var kaç kişide yok öğrenmiş oluruz.simdiden cok tesekkur ederim



  • Dostum zaten konu üzerinden 10 kere demişimdir bu sorun bende yok diye bir çok arkadaşda cihazdan memnun. Jelly bean gelmesini bekle eğer onunlada düzelmezse garantiye yolla. Kronik bir sorun olsa çoğumuzda bu sorun olurdu ama 50 kişi kullanıyor 3 kişide sorun oluyor belki daha az. Telefonu ilk aldığımda advanced system care isimli bir program kurmuştum cihaza dokunmatik algısı yavaşlamıştı kurduktan sonra uygulamayı kaldırdım düzeldi. Bu tür programlar yüklüyse telefonda enerjiden tasarruf etmek için dokunmatik performansınıda düşürebiliyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KRALTARIK

    Dostum zaten konu üzerinden 10 kere demişimdir bu sorun bende yok diye bir çok arkadaşda cihazdan memnun. Jelly bean gelmesini bekle eğer onunlada düzelmezse garantiye yolla. Kronik bir sorun olsa çoğumuzda bu sorun olurdu ama 50 kişi kullanıyor 3 kişide sorun oluyor belki daha az. Telefonu ilk aldığımda advanced system care isimli bir program kurmuştum cihaza dokunmatik algısı yavaşlamıştı kurduktan sonra uygulamayı kaldırdım düzeldi. Bu tür programlar yüklüyse telefonda enerjiden tasarruf etmek için dokunmatik performansınıda düşürebiliyorlar.

    yok program falan yüklemiyorum zaten 3 5 tane basit program dışında.bazı kullanıcılarda bu paraya bu kadar olur bende de var sorun falan deyince herkesin fikrini almak istedim.
  • Yeni güncellemeyi beklemek yada son yazılımı yeniden yüklemek çözüm olabilir tabi bahsettiğiniz sorun yazılımsal ise Donanımsal bir sorun varsa tabiki servise gitmesi lazım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.