Şimdi Ara

L925 Ekran Mıknatıs Yaklaştırılmış Tüplü Televizyon Gibi Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar forum ahalisi. Lumia 925 kullanıcısıyım 2014 aralığından bu yana, telefonum henüz 8. ayını doldurmadı yani. Telefonumu çok düşüren biriyim, fazla iyi kullanamıyorum yapım gereği. Yine de bu sorun ilk defa başıma geldi. Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi panelin sol üst taraflarına doğru beyaz rengi gösteremiyor telefon, orta kısımda mor, dışa doğru pembe renk veriyor. Panelin böyle bozulmasına ne sebep olmuş olabilir? Telefonu çok düşürmemle alakası olabilir mi? Garanti kapsamına girer mi girerse internetten satın almış olduğum bu ürünü garantiye göndermek için hangi prosedürü takip etmeliyim? Veya şehrimdeki teknik servislere gitmek bir ay garantiden telefon beklemekten daha mı avantajlı olur?

     L925 Ekran Mıknatıs Yaklaştırılmış Tüplü Televizyon Gibi Bozuldu

    Edit 18.08.2015 : Telefonun ekranındaki kusur giderek büyüdüğünden mütevellit cihazı Hızlıal'a göndermiş bulunmaktayım garanti için, gelişmeleri ekleyeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolay32 -- 18 Ağustos 2015; 14:00:09 >







  • Tabiki de düşürmenden kaynaklanan bir sorun birde soruyorsun bu kadar sert konuşmamın sebebi
    Bu telefon telefon titanyum kaplı değil alt tarafı telefon o zaman yapını telefon üzerinde kullanma her neyse
    Eğer İstanbul'daysan oraya ver yoksa diğerleri de istanbula gönderiyor zaten
    Ama bu bazen oluyor tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefon bu düşer, mala çok değer vermemek lazım. Onun dışında telefonu düşürmenin buna nasıl sebep olacağını anlamadım, amoled ekranı olan yani her pikseli ledler tarafından oluşturulan bir telefonu düşürerek nasıl lokalize bir renk kaybı gerçekleşebilir? Sebebin düşürmem olduğunu düşünmediğimden daha bilgili olduğunu düşündüğüm sizlere soruyorum sebep olan şey nedir diye. Eğer benimle ilgili bir şey değilse garanti yolunu deneyeceğim çünkü. İstanbul'da okuyorum en kötü orada bir servise uğrayacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam aradığım cevap buydu. Bir ay sonra İstanbul'a gittiğimde bir Nokia teknik servisine göstermem garantisi konusunda kesin cevap olacak herhalde. Eğer daha önce aynı şeyi yaşayıp ekranı garantide yenilenen bir forumdaş olsaydı kargoyla yollayacaktım cihazı İstanbul'a vakit kaybetmemek için. Hayırlı akşamlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar forum ahalisi. Telefonu hızlıal'a garanti için yollamıştım, 3 hafta gibi bir sürede yapılıp tekrar elime ulaştı. İşin iyi tarafı telefonun bozuk olan panelinin yanında çizik olan ön camı, hasarlı olan metal çerçevesi de değişmişti garantiden döndüğünde ve cebimden tek kuruş çıkmadı. Hızlıal'dan Ümit beye buradan tekrar teşekkür ediyorum. İyi forumlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam sizin de bayramınız mübarek olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.