Şimdi Ara

Lady Popular (Leydi Popüler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
6.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, hedef kitlesi 15-35 yaş bayanlar olan güzel bir oyunu paylaşmak istiyorum; ismi Lady Popular (Leydi Popüler)


    GENEL BİLGİLER

    Yapımcı : XS Software (http://www.xs-software.com/games.php)
    Lady Popular Türkiye : http://ladypopular.net/
    Üyelik Adresi : http://ladypopular.net/
    Destek Sayfası : http://forum.ladypopular.net/



    LADY POPULAR TANITIM:

    Her kız, ün ve fırsat hayal eder. Her kız büyümek ve yetenekli, akıllı ve başarılı bir kadın olmak ister. LadyPopular size bu fırsatı veriyor. LadyPopular macerasını siz de yaşayın, oyunun tüm seçeneklerini deneyin…

    Leydinizin görünümünü seçerken, zengin dış görünüş seçenekleri, farklı renklerde saç şekilleri, elbiseler ve renk kombinasyonları.

    Mini Oyunlara eğlenin veya diğer oyuncular ile meydan okumalarda, popülerlik karşılaştırın!
    Yaşasıııın!

    Gerçek ve çok ünlü bir Leydi olmak için özellikleriniz var mı? Ladypopular bir online oyundur. Herhangi birşey yüklemenize gerek olmadan, oyunu sadece internet üzerinden ve binlerce oyuncuyla aynı anda oynayabilirsiniz. Oyunda ilk önce, kendi karakterinizi yaratırsınız, daha sonra onun kariyeri, eğitimi, sosyal hayatıyla ve bakımıyla ilgilenirsiniz.

    --------

    Leydi adaylarının oyunda sahip olacağı bazı özellikler:

    • Her leydinin kendi dairesi olacak ve bu daireyi satın aldığı eşyalarla dekore edebilecek
    • Leydinize evcil hayvan alabilir – onu yürüyüşe çıkarabilir, besleyebilir, oyuncak satın alabilir ve onunla dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz
    • Leydiniz için Alışveriş Merkezinden son moda elbiseler, ayakkabılar, aksesuarlar alıp giydirebilirsiniz.
    • Leydinizin saç şekli dilediğiniz gibi değiştirebilir, istediğiniz şekilde makyaj yapabilirsiniz. 1.000.000 dan fazla görünüm elde edilen Lady Popular hanımları kendine hayran bırakacak.


    NELER YAPILIR?

    Leydi Popüler Tam Olarak Nedir?

    Leydi Popüler özellikle bayanların dikkatini çekmek amacıyla kurulmuş tarayıcı tabanlı bir strateji oyunudur. Oyuncular, Leydilerinin hayatını yönetmek ve yönlendirmek, ihtiyaçlarını gidermek, onları eğitmek ve profesyonel gelişimlerini garantiye almak zorundadırlar.

    Oyun, oyunculara Leydilerinin bütün detaylarını ve dış görünüşlerini seçme olanağı tanır. Bir çok yüz ve saç şekilleri, milyonlarca makyaj seçeneği, tüm detaylara benzersiz bir yaklaşım ve tabi ki yüzlerce kıyafet ve kostüm bulunmaktadır.

    Oyun, oyuncu dostu bir grafik arayüzüyle oluşturulmuştur. Oyunun başlangıcında size oyundaki seçenekleri anlatacak bir moda danışmanı bulunmaktadır. Leydiniz eğer oyunda populer, zeki ve seksi olacaksa, bu tamamen size bağlıdır.



    ELMAS VE LİRA SİSTEMİ


    Elmas ve Lira

    Leydi Popüler’de kullanilan para birimi elmas ve liradir. Elmas oyunlardan degil, SMS veya PayPal, ePay vb. yollarla satin alinarak kazanilir. Oyun icin elmas sahibi olmak şart değildir, ancak Evcil Hayvan veya Daire satın almak sadece elmasla mümkündür. Evcil hayvan sahibi olabilmek için 200 Elmas gereklidir. Oyunda, sahip olduğunuz elmasları Leydinizin gelişimi için gerekli olan liraya çevirme seçeneği bulunur. Bir elmasın değeri 90 liradır. Elmasları liraya çevirmek zorunda değilsiniz. Lira başka yollarla da kazanılabilir.

    Örneğin:

    • Mini Oyunlar

    • Sudoku: Sudokunun en zor seviyesini çözerek 1.0 ila 2.5 arasında IQ ve 40 Lira kazanabilirsiniz.

    • Noktaları Bağlayın: Başarılı olduğunuz durumda 10 ila 40 arasında Lira ve 0.5 IQ kazanırsınız.

    • Resim Bulmaca: Oyunun en zor seviyesinde resmi doğru şekilde tamamlayarak 1.0 ila 3.0 arasında IQ ve 50 Lira kazanabilirsiniz.

    • Hanoi Kuleleri: Oyunun en zor seviyesini çözmek koşuluyla 60 puan, 1.0 IQ ve 50 Lira kazanırsınız.

    • Master minds: Kombinasyonu üç aşamada veya daha önce bulursanız 80 lira, üç ile sekiz aşama arasında bulursanız 40 lira, sekiz ile on aşama arasında bulursanız 20 lira kazanırsınız.

    • Sil: Kutuyu kazıdığınızda çıkan her kalp başına 10 lira kazanırsınız.

    • Her gün erkek arkadaşınızdan size belli bir miktar lira gelir. Farklı erkek arkadaşlar farklı miktarlarda lira getirir.

    • Leydiniz bir işte çalışarak lira kazanabilir. Ödeme miktarı sahip olduğu mesleğe göre değişir. Buradan meslekleri ve her mesleğin ne kadar lira kazandırdığını öğrenebilirsiniz.

    Lira kazanmanın bir diğer yolu da başka oyuncularla para karşılığı oynadığınız oyunlardır. Düelloyu kabul ederken veya siz bir düello gönderirken dikkatli olmalısınız. Kazanan oyuncu bütün ödülü alır (%10 komisyon düşer), ancak eğer yanlış bir hesaplama yapar veya olduğundan fazla yetenekli olduğunuzu düşünürseniz büyük miktarda lira kaybedebilirsiniz.

    Oyunda, yeni kıyafetler almak, saç şeklinizi, makyajınızı veya ten renginizi değiştirmek veya dövme yaptırmak için sürekli olarak liraya ihtiyacınız olacaktır. Liranız olmadan ev kiralayamaz veya satın alamaz ve herhangi bir meslek edinemezsiniz. Liranızı olabildiğince biriktirmelisiniz, çünkü lira oyunun en önemli faktörlerinden biridir.

    Liranız olmadığı zamanlarda, elmas, liranın aksine daha hızlı bir gelişme sağlar. Elmas satın alınabilir, ancak Leydiniz tarafından kazanılamaz. Elmas satın almanın bir kaç yolu vardır; SMS göndererek, PayPal veya kredi kartı ile. Aynı zamanda Leydi Popüler e davet etmiş olduğunuz bir oyuncunun satın almış olduğu elmaslardan %10 kazanabilirsiniz. Elmas için değiştirme oranı, 450 Lira için 5 elmastır ve değiştirebileceğiniz en fazla elmas miktarı 4500 lira için 500 elmastır. Elmas yardımıyla Premium üyeliğine sahip olabilirsiniz. Premium üyeliğinin size kazandıracağı avantajlar şunlardır:

    • Sırasıyla devam edecek olan üç faaliyeti aktive etme özelliği, örneğin, Leydiniz belirli bir süre için işe gidebilir, sonra dans edebilir ve en sonunda uyuyabilir. Hangi faaliyetlerin yapılacağı ve bunların süresinin ne kadar olacağı size bağlıdır.

    • Malzemelerim menüsünde 20 ye kadar ürün bulundurabilirsiniz ( bu miktar Premium hesabı olmayan oyuncular için 5tir).

    • Profilinizi belirlenmiş fonlarla kişileştirme seçeneği.

    • İlave istatistikler ( düellolar, oynanmış oyunlar, faaliyetler vb. için)

    • Posta kutunuzda bütün mesajları saklama özelliği

    • Reklamsız, daha rahat bir ara yüz özelliği, Dinamik Link yaratma seçeneği – sizin için önemli olan menüleri bir tıklamayla ulaşılabilecek hale getirme

    Not: Leydi Popüler bedava çevrimiçi bir oyundur, kimse tarafından elmas satın almaya mecbur edilemezsiniz.

    Bulunduğunuz ülkenin yasalarına göre yaşınız küçükse (bu yaş genelde 14/16 dır), elmas satın almadan veya Premium hesabı aktifleştirmeden önce ebeveyninizin iznini almak ZORUNDASINIZ. Bu kuralı ihlal etmeniz durumunda oyun hesabınız cezalandırılacaktır.




    FLÖRT ETMEK


    Flört ettiğiniz zaman bu altı kriteri gözden geçiriniz: mutluluk, susuzluk, açlık, hijyen, ağırlık, toplam kıyafet ve aksesuar fiyatı

    Aşağıdaki değerler uygun olarak kabul edilir:

    Mutluluk – 120 veya daha fazla
    Susuzluk-0
    Açlık – 0
    Hijyen-100
    Ağırlık – leydinizin ideal vücut ağırlığından +/-2 kg
    Giysi ve aksesuarları Toplam fiyat – 20 000 dolar yukarıda.

    Eğer bu özelliklerin 3 yada daha azını tamamlarsanız, erkek arkadaş bulma şansınız %25; eğer dördünü tamamlarsanız, şansınız %33; eğer hepsini tamamlarsanız, şansınız %50’dir.

    Erkek arkadaşınızdan ayrılmaya çalışırken, bu altı kriteri tekrar gözden geçiriniz:

    Aşağıdaki değerler uygun olarak kabul edilir:

    Mutluluk – 90 veya daha az
    Susuzluk – 20
    Açlık – 20
    Hijyen – 70
    Ağırlık – leydinizin ideal ağırlığından +/-4 kg ve fazla
    Giysi ve aksesuarları Toplam fiyat – 15 dolara kadar.

    Eğer bu özelliklerin 3 yada daha azını tamamlarsanız, erkek arkadaşınızdan ayrılma şansınız %25; eğer dördünü tamamlarsanız, şansınız %33; eğer hepsini tamamlarsanız, şansınız %50’dir.


     Lady Popular (Leydi Popüler)
     Lady Popular (Leydi Popüler)



    (Konu açılmadan önce forumda arama yaptım ve ekisk odlugunu düşündüğüm ayrıntıları yazdım)

    (Bilgilerin bir kısmı oyunkayit.comdan alıntıdır.)


    Tavsiye edebileceğim diğer oyunlar: Bombom Gizemler Diyarı | Dragon Oath - Ejderhanın Yemini | Rappelz Online | Point Blank Türkiye | Ministry Of War (MOW) | Juggernaut Online 3D | Allods Online | Kehanet Online | Süper Can 2 | Bom Bom 2.6 | Immortal King ve | Drakensang Online



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZLine12 -- 23 Ağustos 2011; 4:12:00 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.