Şimdi Ara

Lag ve crash için ticket attım, gelen cevaba bakın :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    We're happy to try and assist with any technical issues you're experiencing with a bit more information. If you can describe the nature of the issue(s) you're experiencing and provide information from the Direct X Diagnostic Tool, we may be able to help troubleshoot your issue:

    Click on Start
    Click on Run
    Type in: dxdiag (In Vista, type dxdiag in the search field)
    Hit Enter or OK

    Click on the Save All Information button at the bottom, and create a dxdiag text file, and copy and paste the dxdiag file into your reply.


    gel de gülme
    onlarca oyunu sorunsuz oynuyorum, adam dxdiag çıktısı istiyor. driverlar falan en güncel sürümde. windows 8.1 x64 orjinal kullanıyorum.
    skyrim kasmıyor, lol kasmıyor, cod aw kasmıyor, assassins creed rogue kasmıyor, minecraft kasmıyor, csgo kasmıyor, witcher 3 kasmıyor, shadow of mordor bile ultrada kasmıyor. Ama hots kasıyor da kasıyor, crash falan veriyor bir de. Hangi kafayla bu oyunu release ettiler acaba?Beta aşamasında oyun hala, bugu eksik olmuyor. beta diye oynattıkları da alfaydı eminim buna. bir optimizasyon yapacaklarına elemanlar can barlarıyla renklerle falan oynuyor

    hele hero ligin içine etmişler. o ne öyle lolu mü klonluyorsunuz?

    hey neyse benden bu kadar, afk troll olaylarına hiç girmiyorum. daha da oyuna uğramam. blizzard parayı bulunca azıtıyor illaki, shopa dandik şeyler ekleyeceklerine optimize etseler daha fazla müşterileri olur. yok olur mu para para para, oyuncu umurlarında değil.

    bu gidişle dota2 kadar oyuncusu kalır benden demesi. başlamayı düşünen varsa başlamasın, tester olup ödül almamak isteyen varsa buyursun oyuna. 8-9 ay sonra belki dönerim. daha raf sistemi yapmamış adamlar lag eksik olmuyor, oyunu çıkardık diyorlar. bizi de deney faresi gibi kullanıyorlar sanırım







  • Oyun bedava. Oynamak zorunda da değilsin. Keyif alarak problemsiz oynayan tonla insan var. Adamlar yardımcı olmak istiyor ona da tırıvırı ediyorsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemim iyi değil ama sıfır sorun oynuyorum
  • Bende de sifir problem var.

    Eskiden grafik ayarlarim ultradaydi bu yüzden team fightlarin bazilarinda ufak bir fps düsüsü olurdu fakat bu da ekran kartim ile alakaliydi. Ultra'dan high'a gecince gayet akici oynar oldum.
  • Dota2 kadar oyunucusu kalır demişsin bu sene dağıtılan ödülden haberin yok sanırım ? Tam 15m $
  • Sadece yer yer ping sorunum oluyor o da leş internetim ve AKK yüzünden onun dışında ben de 0 problemle oynuyorum.

    Ah bir de rank 1'den sonrası için grandmaster gelse.Rank 1den sonra hedefi kalmıyor insanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hopelesscase

    Sadece yer yer ping sorunum oluyor o da leş internetim ve AKK yüzünden onun dışında ben de 0 problemle oynuyorum.

    Ah bir de rank 1'den sonrası için grandmaster gelse.Rank 1den sonra hedefi kalmıyor insanın.

    Oyunda problem yasayan bir arkadasimiz var ve oyundaki donma problemleri internet kaynakli. Internet hizi bazen 0.2 mbps'lere düsüyormus. Ayrica cep telefonunun interneti oyuna baglanip sonra da "deli lag var bu ne" diye hayiflananlari da gördük. Bence donanindan ziyade internet baglantisinin kalitesi daha cok rol oynuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.