Şimdi Ara

Laguna 3 Şanzıman Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Laguna III 2.0dci otomatik şanzımanı nedir? BVA mı başka bir model mi? Sorun çıkarma ihtimali var mıdır, varsa ne sorunları olabilir? Genel bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..



  • DPF diye tanımlanmış bir şanzıman. Nissan menşei olarak biliyorum. Japon şanzıman diye bilinir piyasada. Xtrail ciplerde kullanılan şanzımanla aynı. Ömürlük mekaniğe sahiptir. Sağlam olması hiç arıza çıkarmaz anlamına gelmez tabiki. Mercedes te arıza yapar. İhtimal yada oranı azdır.
    Bende ilgileniyorum bu araçla ama karar veremiyorum, kendi görüşüme göre araç çok başarılı, çevrede biraz soruşturunca kimse olumlu konuşmuyo. Temeli olan sağlam verilerle değilde dedikodu tarzında görüş beyan ediyolar. İşçilik , sağlamlık, ekonomiklik, performans, dayanıklılık mükemmel, ama alma diyolar, satılmıyo, diyolar. Bu kadar iyi araba niye sırf satılmıyo diye alınmaz. Fakir ülkemin ortalaması bu sonuca götürür bizi. Verdiğimiz paranın geri dönmemesi ödümüzü patlatıyor. Araba alırken verdiğimizin bir gün lazım olunca likite dönebilmesi üzerine yapıyoruz tercihlerimizi. Buzdolabını ya da koltuklarını böyle alan var mı? Ama etkileniyosun işte alamıyosun kalbini dinleyip. Temizi de zor bulunuyo artık.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.