Şimdi Ara

Laguna I 2002 2.0 LPG tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Laguna I 2002 model 2.0 140bg RXT 250.000 KM aracımız var. Bu zamana kadar servis bakımlı olup hiç lpg takılmamış. Bir tanıdığımızdan aldık. Biraz kullandıktan sonra yakıt tasarrufunu 45-47krs olarak hesapladık ve LPG taktırmayı düşünüyorum. Fakat fiyasada tonla model marka var. Aklımızda olan markadan daha ziyade aracımıza sorunsuz çalışan bir LPG kiti almak istiyoruz. Fiyat olarak Atiker 1100 BRC 1800 Prins 2200 altık. Pek sıkıntı ile uğraşmayı seven biri değilim. İlk arabamız ve biraz kısıtlı bütçe ile satın aldık. Fakat sorun yaşamamak adına biraz daha fazlasını verip Prins taktırabiliriz ama aldığımız 250.000 de araca takmaya değer mi ? BRC düşünüyordum fakat telefonlardan BRC'yi bırakıp Prins yetkili servisi olan servisler nedense BRC yi sorduğumda biraz sorunlu olduğu için bıraktıklarını söylediler. O yüzden pek sıcak bakmıyorum. Son kullanıcıdan yorum almak daha iyi olacak. Lagunası olup BRC,Prins, Atiker kullanan var ise tavsiyesini alabilirsem iyi olur. Ek olarak sormak istediklerim?

    1: LPG taktığımda yol bilgisayarı çalışmaya devam edecek mi? Motor Işık yakma sorunu var mı ? Örneğin Laguna depo da ki benzin ile şu kadar daha km gidebilirsin gibi ortalama tüketimi göstermekte.
    2: Okuduğum araştırdığım itibariyle haftanın en az bir günü benzin ile kullanın deniliyor böyle birşey var mı ?
    3: Subap yakma sorunu çok var benim sahibim olduğum araçta bunu yaşayan var mıdır ?
    4: Son olarak ustanın çok önemli olduğunu söylüyorlar. Reklam olur mu bilmiyorum ama Avrupa yakasında Servis'te tavsiye edebilir misiniz?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalter -- 6 Mart 2015; 13:28:06 >







  • BRC'nin nesi sorunluymuş anlamadım. İlk takıldığında şamandıramda sıkıntı çıktı hemen garantiden değiştirdiler onun haricinde 12 bin KM'dir kullanıyorum bir kere arıza ikaz lambam yanmadı, motor oldukça sağlıklı, benzinden farksız çalışıyor. Diğer kitlerle hep sıkıntı yaşadım. Özellikle motor arıza ışığı sorununu... Takıntılı bir kullanıcıyım, magnezyum subaplı bir araçta LPG kullanıyorum. BRC ile kafam rahat ediyor. Ben tavsiye ederim.
  • Atiker fast + fiyat farki vererek sr06 regulator+ nozzle 3 mm delinecek

    Bu kit uygulanirsa isiniz gorulur.

    Brc takilacaksa, 1.6 motorlara takilan turuncu enjektor kucuk gelir sorun yasayabilirsiniz dikkat edilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 6 Mart 2015; 19:42:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.