Şimdi Ara

Lancer Ariza acilllll

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Lancer kullanicilari yasadigim bi arizayi anlatmak istiyorum yardim ederseniz sevinirim.
    Kolay gelsin yaklasik 2 gun once aracim ile giderken gazdayken gaz bitti ve benzine gecti benzin ile giderken yokusu normalde gaz ile 4 ile ciktigim rampayi 3 e dusurdum 3 de de yemeyince 2 de cikmaya calistim bayirim tam sonunda benzin azdi fakat hala var arac sanki kendini bosa alir gibi oldu ve saga yanasip istop ettim araci gittin benzin alip geldim fakat hala calismadi halat ile evime getirdim araci bide gaz ile deneyim dedim benzinlige gittim gaz aldim fakat gaz ile de calismadi krank mili sensoru dediler krank mili sensorunu degistirdim fakat arac hala calismadi yardim ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • krank mili sensörünü nasıl dediler?

    benzin pompası ve filtresinde sorun olabilir gibi geldi yada belki de pis yakıt motora kaçtı.
  • Hocam ariza giderilmistir sagolun bobin arizaliydi degistirmemistim pahali diye o bobin kartin direnclerini yakmis bulana kadar canimiz cikti karti tamir ettirdim ariza giderildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç Lancer-2010-İnvite-1,5 160.000 KM LPG li

    Arkadaşlar selamlar. Araç 3 bin devirin altında silkeleme ve stop etme yapıyor. Araç hareket halindeyken stop ediyor. Gaza sonuna kadar bassanız bile gitmiyor ya da gitmekte diretiyor motor kendini çok zorluyor. Bu sorunlara yapılan işlemler, Lpg filtrelerinin, ve Lpg kitinin değiştirilmesi, Bujilerin değiştirilmesi,bu kablolarının kontrolü, Bobinlerin kontrolü (bobinler sağlammış) Subapların tamiri (motor bloğu açıldı, rektifiye edildi.) 3 kere boğaz kelebeği temizliği yapıldı. (Adaptasyonda yapıldı). Aracı bilgisayara bağladıklarında boğaz kelebeği hatası veriyor. Würt katkısı vs ile deneme yapıldı yine aynı hiç bir sorun düzelmedi.

    Arkadaşlar sıkıntı büyük araç aylardır yatıyor artık para verecek durumum yok ve bunu tamir edecek/arızasını tesbit edecek kimse yok sanırım. İnsanların neden Fiat ya da Renault aldığını şimdi çok daha iyi anlıyorum :( Başına bu tür bir sorun gelen varsa nasıl bir çözüm buldu lütfen benimle irtibata geçsin.
    İlginize şimdiden teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.