Şimdi Ara

LANDİ Sıralı Sistem Kullananlara ? (Landi Renzo DEĞİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2005 Honda Cıvıc ES Otomatik sahibiyim , bundan önceki aracımda Honda Cıvıc otomatikti , iki aracıma da LANDİ SGİ taktırdım ve şu ana kadar hiçbir problemle karşılaşmadım . Ama forumları takip ediyorum , her markanın başlığı var Landi nin yok , fazla tanınmıyor yada tercih edilmiyor galiba diyelim , tek korkum ilerde yedek parça sorunu olabilir gibi geliyor..

    Ben LANDİ kullanıcılarının olumlu yada olumsuz , yorumlarını , başlarına gelen sorunları burda toplayabilmek adına açmak istedem bu konuyu..

    DİKKAT Landi Renzo farklı bildiğim kadarıyla sonuçta ikiside italyan yakın firmalar nüans farları var heralde (Arçelik beko misali :))

     LANDİ Sıralı Sistem Kullananlara ? (Landi Renzo DEĞİL)







  • ben landı yıllardır montajını yapıyorum ve tabikide herkeze tavsiye ediyorum çok güzel bir sistem landırenzo ile yazılım enj.med ve metrix olarak ürünlerin tamamı aynı parça bulma konusundada rahat olun kesinlikle bulunuyor istediğiniz kadar var hem ithalatçısıda istanbulda ankarada da şubeleri var sorunsuz yanı.
  • Bilgi için teşekkürler , anladığım kadarıyla şu anda kullandığım matrix enjektörlerden gelecekte bulabileceğim gibi , landirenzo nun BOSH enjektörlerinden dahi takabilirim.... Gerçi Bosh enjektörleri sesli çalıştığı için tercih etmemiştim fakat duydugum kadarıyla sağlam evladiyelik enjektörlermiş...

    Landi kullanıpta şikayeti olan vaaar mııııı ? alooo...
  • Bende focu s marka arabaya 2008 yılında landi taktırdım. 2 defa bobin değiştirdim. Servis gazlı araçlarda buna katlanacaksınız diyor. şimdide araba gazda iken bir türlü ayar tutmuyor. Benzinde hiçbir problem yok. Ancak gaza geçince araç stop ediyor, gaz yemiyor. En kötüsüde araç hareket halinde iken stop etmesi. Balıkesir Dayıoğlu Otogaz hiç ilgilenmiyor. Adamlar satana kadar iyiler. Sattıktan sonra ne mühendislerini gördüm, ne de işyeri sahiplerini. Oradaki ustalara dert anlatmaya çalışıyorum. Usta senin araç bir yerden motora hava alıyor diyor??? ne demekse. Sanırım bu iş tüketici mahkemesine kadar gidecek sorun çözülmez ise. Landinin kalitesine bir şey diyemiyorum ama servisi SIFIR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.