Şimdi Ara

Landirenzo Beyin Şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,
    2012 model Renault Symbol aracımı alırken bayiye LPG takmasını istedim. Renault'da Landirenzo LPG sistemi takılı olarak aracı bana teslim etti.

    Şimdi bunun gaz ayarını falan yaptırmak istediğimde (Gimat'taki Landirenzo dahil) biz yapamayız, bu şifreli şifresi de sadece Renault servislerinde dediler.

    Bu doğru mu? Bu şifre işini nasıl halledebilirim?



  • Bilen birisi yok mu arkadaşlar? 43 Kişi bakıp geçmiş.
  • Bu durum benden başasının başına gelmedi mi?
  • Evet doğru. Aracım reno olduğu ve lpg taktıracagım zaman araştırmıştım. Reno bayileri diyoki sıfır takılı ama anlamıyoruz. Sistemde farklı bayilerde kimden yani bizden sıfır takılı lpgli araç alsan dışarda bakım yaptıramazsın demişkerdi bende aeadım otogaz firmasını onlarda teyit etti yazılım farkı var reno görebiliyor sadece dendi. Hatta epey bi logan benzilide sıkıntı yaşanmış reno bayiler başta sadece versiyon yenileme yapmışlar bakmışlar anlmıyorlar garantiden enjektor değiştirmeye gitmişler.
    Bunları nerden duydum; renoda çalışan bi uata arkadaşımdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @the gift,
    verdiğiniz yanıt için teşkkür ederim. Enjektör mü beyin mi bilmiyorum ama birisini değiştirince herkes girebilir demişti Opel'de bir usta. Yenisi 800 TL çıkması 300 TL civarı diye söylemişti. İstanbul'dan bir arkadaşım bir yer buldu çözeriz demişti. Onu anlattım ustaya, O da;
    - Çözme diye bir şey yok. Olsa olsa o dediğim parça değiştikten sonra herkes bakım yapabilir demişti.

    Neyse siz siz olun araştırmadan almayın. Duyduğuma göre Ranault'ta bu uygulamadan vazgeçmiş dediler, ne derece doğru bilmiyorum.

    Olan bizim gibi saflara oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiranda -- 20 Ocak 2015; 18:43:28 >
  • dostum aynı sorunu bende araştırıyorum istanbulda landirenzo bayii olgun otogaz %60 kırma ihtimalimiz olabiliyor dedi peki sen bu konuda neler yaptın
  • Ne saçmalık böyle, insanları servise mahkum edip kaz gibi yolmak istiyorlar, şifre büyük ihtimal lpg ECU sundadır ecuyu değiştirin devam edin, servislere soyulmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba aynı durum bende de var. Malesef arabamı yatıramıyorum var mı bir çözümü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duster ECO-G araçlarda da Landirenzo kit takılı ve asla ayar vs gerekmiyor. Sorun yaşanırsa yetkili servisteki paket program araca yükleniyor.
    Ancak ECO-Gde lpg sistemi Romanyadan araca takılı olarak geliyor, sizlerin dediği gibi bayide takilan ve takılmış bir sistem değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınıza lpg Landirenzo olarak sonradan türkiyede takılmamış Aracınız yurt dışında Landirenzo takılı olarak gelmiş Bu araçların yazılım lisansı Renault tarafından yapıldığı için renault Mais den destek almanız gerekmektedir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.