Şimdi Ara

LANDROVER FREELANDER 2.0 TD4 nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
120.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben landrover yetkili servisinde teknisyenim Freelander Td4 piyasadaki en sorunsuz araclardan birisidir kronik sorunları yok denecek kadar azdir motoru ve şanszman Son derece sorunsuzdur
    Her aracın kronik sorunları vardır fakat motoru vé sanzmani Son derece kusursuzdur uzun ömürlüdür kronik sorunları tabiki var ama.bunlar korkulucak şeyler değildir sahibini uzmeyen bir arazi aracıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinturkoz -- 17 Aralık 2017; 12:31:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freelander TD4 alacaklara EGR iptali, Katalitik konvertor iptali ve Synergy2A modulu siddetle tavsiye ederim, 160 Hp guc ile, 6-7lt/100km yakit tuketimine sahip bir araca donusuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfpar

    Freelander TD4 alacaklara EGR iptali, Katalitik konvertor iptali ve Synergy2A modulu siddetle tavsiye ederim, 160 Hp guc ile, 6-7lt/100km yakit tuketimine sahip bir araca donusuyor.

    Merhaba hocam. Aracim 300bin kilometrede. Dedikleriniz yapardsam bir sikinti ceker miyim. Araci yeni aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetiniz nedir tam olarak performans mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müMKÜNsüz kullanıcısına yanıt
    Okuyunca Range bile almam artık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Range binsen başka araca binmezsin diye düşünüyorum :)
     LANDROVER FREELANDER 2.0 TD4 nasıl bilirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinturkoz -- 27 Şubat 2018; 0:37:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Walla ne yalan söyliyeyim bende tırstım.. Özellikle 2007 sonra hoşuma gidiyordu.Burayı okuyunca,tereddüt ettim şimdi. Şuan ki aracım Astra H'ı alırken de bakmıştım ve ilk çıkanlarda kronik bir çok arıza okumuştum.Çok şükür bende bir sıkıntı olmadı.Kullanma-bakımları aksatmama etken diyebiliriz.Birazda şans.. Temiz düzgün bulursam benim araçla takas düşünüyorum..Yakıt çoğu 4x4 te birbirine yakın.2.0 cc ve üstü olduğu için yaşına göre en uygun vergi 480-500 TL den başlıyor 6 aylık.. 2007 843TL gibi.. izlediğim çoğu belgesel kanalındaki tanıtımlarda oldukça kaliteli ve sorunsuz bir araç gibi anlatıldı Land.. Kia sportage,land free,wv tiguan,opel antara,Captiva,tucson,vitara,rav4 vs hepsine baktım.. Fiyatlar birbirine yakın,yakıtlarda..o zaman 4x4 ten randıman alma ve parça fiyatları ön plana çıkıyor.. Bunu da çözdük mü uygun olanı alabiliriz.Gönlüm Land yada Tiguan gibi.. Sonra rav4 ,sportage ve diğerleri.. Sportage'ın fazla sorunu yok gibi (yada ben bulamadım..)(tipi hoşuma gitmiyor ama..) ne yapmalıyım? Önerisi olan? Cam düşmesi vs komik şeyler.. Bu aracı alan illaki araziye çıkar..




  • Yıllar önce meşhur Zeynepkamil hastanesinde çocuk asistanlığı yaparken hocamız (Aysun hoca) sıfırından almıştı. 6 ay geçmeden bağdat caddesinin ortasında bozulmuş, çekici gelip almış, günlerce parça vs beklemiş,yapıldıktan sonra da hemen satmıştı. O gün vizitte fırtınalar estirmişti. Hey gidi günler..
  • tam türk işi katalitik konvertör iptali.. zaten fabrika da boşuna koyuyor o parçayı o arabalara...


    bir komşumda vardı. 2004 hse paket 2.0 dizel otomatik. hiç memnun olmadığından bahsediyordu. cam mekanizması onun da bozulmuştu hatta, 1 hafta beklemişti arabanın camını poşetle sarmıştı hayatta bulaşmam, land rover serisinin en dandik modelidir ki fiyatından da belli. kaliteli bir land rover range rover 30-40 bin lira olmaz...
  • 2006 freelander 2.0Td4 sahibiyim

    yıllarıdır kullandığım aracım 210bin km'de

    Bahsedilen problemlerin hiç birini yaşamadım, bu problemlerin bahsedilen araçların eski sahiplerinin bakımları yanlış ellerde ve zamanında yaptırmadığından dolayı olduğunu düşünüyorum.

    önemli olan bakımları yapılmış düzgün bir aracı düzgün bir sahibinden almak.her marka için piyasanın altında satılan araçlara dikkat etmek lazım clio parasına freelander olmaz.

    Freelander1 yıllarca Avrupa'da sınıfında en çok satan araçtı,bu kadar ciddi kronik problemleri olsa bu kadar başarılı olamazdı.

    Freelander range rover gibi karmaşık değildir.4çeker parçalar hariç geri kalan herşeyi premium araçlardan anlayan mekanikçi yapabilir.Ben büyük şehirde yaşamıyorum,buradaki bosch servisi herşeyini yapabiliyor.Orjinal parçalar pahalı ama 1.kalite oem parça bol ve fiyatlar uygun(Alman arabalarıyla aynı fiyat)

    Land rover gibi bir markayı araca özel mekanik arıza için anlamayan ustaya götürüp çözüm beklenemez. Land rover özel servisinde sorun kolayca çözülüyor, fiyatlar uçuk değil.

    Bende alırken ustasına sorup araştırmıştım, 2.0Td4 (BMW motoru)alınmalı, benzinliler tavsiye edilmiyor.2005 sonrası Makyajlı kasa tercih edilmeli.Genel olarak cam mekanizmaları kronik.motor ve şanzıman bakımları düzenli yapıldıktan sonra kolay kolay sorun çıkarmaz.

    Sürekli 4çeker şehir içi:9-9.5lt şehir dışı:7lt yakıyor.(dikkatli kullanımda 7nin altına düşebilir)

    Temizini bulmak ve bakımlarını düzenli yapmak şartıyla,4x4 araçtan çok performans beklemeyenler için yüksek ve hakim oturumlu çok ferah görüş açılarıyla land rover'a özgü gerçek bir arazi aracı tasarımı ve hissiyatıyla çok keyifli.

    Suv diye bilinen nissan qashqai türevi araçlarla kıyaslanamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKCM -- 6 Haziran 2020; 11:14:42 >




  • HKCM H kullanıcısına yanıt
    Hocam saygılar Land Rover kullanıcısı olarak size sormak isterim şu aracı alacağım sizce beni üzer mi memurum doğuya gidip kullanmak için

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-freelander-2.0-td4-hse-sifir-ayarinda-nokta-hatasiz-dusuk-km-847229556/detay

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hcaliskan93 H kullanıcısına yanıt
    Bakımlarını yaparsan üzmez ama land-rover ‘da bakımları ciddiye alman lazım. Hatta atıyorum 100binlik bakımı 100bin gelmeden yaptırman çok iyi olacaktır ki zamanında yaptırmayıp sıkıntı yaşayan çok insan var. Bu araçları çok araştırdım zamanında sonra vazgeçtim ordan biliyorum. Ama bu temize benziyor. Yine de iyice araştırmada fayda var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düşünceleriniz için teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıkıntı şu ki her arabanın bir sıkıntısı olabiliyor arabalardan pek anlamam, fakat nasip kısmet işi gibi beyaz eşya alıyoruz bazen en pahalı eşyalarımız bile arıza çıkkardığı oluyor ben ikinci el bakarken ilk km düşük araçlara sonra motor kronik vs bakıyorum belki de yanlış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tahirismaileren kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun gerçekten güzel bir tercih.Dizel.motor için durum nedir bilemem ama w169 ve w245 de kronik şanzıman beyni gidiyor.Onun haricinde de bilinen büyük bir kronik sorunu yok kullananlarda çok memnun.
    İyi günlerde kullanın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2008 modelini kullandım diferansiyel sesi çok fazla ve süspansiyonları aşırı sert

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.