Şimdi Ara

Lanet olası steam programı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 50 mbps fiber kullanıyorum oynadığım oyun ssd de yüklü bir güncelleme alıyor "1.7 GB" bunun inmesi yüklenmesi belki 1 saat belki daha bile fazla kesik kesik indirme yapıyor inince yükleme aşaması inanılmaz yavaş her yüklü oyunda aynısı geçerli çözümünü bilen varsa çok makbule geçecek..



  • Kesik kesik indirme olayını bilemeyeceğim, benim internetim 10 ise, Steam'de 15 ile indiriyorum denecek kadar iyi; tahminimce Türkiye serverları olduğu için olabilir.

    Lanet olası steam programı!!


    Bahsettiğin oyunlar hangileri? Bilgisayarımda Steam üzerinden yüklü bulunan 200 oyun var ama bende bu söylediğini yapan oyunlar bir elin parmağını geçmez; bunlardan kesin olarak hatırladıklarım Payday 2 ve Path of Exile başı çekiyor. Bu oyunlara 10 megabyte update bile gelse, update etmesi yarım saat sürüyor. Bu oyunların tartışma sayfalarında yaptığım aramalarda, sebebin oyun dosyalarının sıkıştırılmış paketler halinde depolanması diye okumuştum. Mesela Path of Exile klasörüne bakıyorum "Content.ggpk" adı altında 39GB'lık tek bir adet dosya var; bu dosyaya 10 mb'lık bir update gelse, bilgisayar önce bu 39GB'ı parçalarına ayırıyor, içine eklenmesi gereken ya da değiştirilmesi gereken dosyalar neyse değiştiriyor sonra tekrar 39GB'lık paket haline geri getiriyor. Bu da yapılan update çok küçük bile olsa, zamanın çok uzamasına sebep oluyor.

    Diğer oyunlarda böyle bir şey ile pek karşılaşmıyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.