Şimdi Ara

Laptobun bütün internet wifi ayarlarını sıfırlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laptobumda internet çok yavaş. Evdeki diğer bilgisayarlarda internet gayet normal ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Diğer cihazlar kapalı sadece benim laptobum açık olduğunda çok yavaş kullanıyorum interneti. Bilgisayarımda virüs vb herhangi bir sorun da yok. Laptobun bütün internet ve wifi ayarlarını sıfırlamak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Hp pavilion labtobum ve windows10 işletim sistemi.



  • Format at

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lutfullah_226 L kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarımda virüs yok derken, ne ile tarattınız? Sadece bilgisayarınızda kurulu olan (eğer varsa) anti-virüs programı kimi zaman %100 koruma sağlayamıyor. Bu yüzden farklı programlar ile (Malwarebytes Anti-Malware, AdwCleaner, her ikisinin de ücretsiz versiyonları vardır.) taratmanız da fayda var.

    Tarayıcı eklentilerinizi kontrol ettiniz mi? Tarayıcınızı açtığınızda kendi açılış sayfası ([Eğer standart ayarları değiştirmediyseniz] Internet Explorer'da msn açılış sayfası, Google Chrome'da google arama sayfası, Firefox'da kendi açılış sayfası, v.b...) dışında bir sayfa geliyorsa ve bu ayarı kendi isteiğiniz ile yapmadıysanız, "Bilgisayarımda malware yok!" demeniz mümkün değildir. Açılan sayfa adresini internette aratarak, probleminizi çözmeyi deneyebilirsiniz.

    Kolay gelsin.
  • Bilgisayarımda nod32 var ve sürekli güncelleniyor. Tarayıcı giriş sayfalarımda da herhangi bir sıkıntı yok. Hepsi benim ayarladığım şekliyle durmakta. Setup kurarken o tür reklam eklentilerini hiçbir zaman kurmam. Bunun dışında bahsettiğiniz malwarabytesi denicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.