Şimdi Ara

Laptop'a Harici Ekran Kartı seçimi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bi kaç sene daha yeni pc alamayacağım ve rezalet bir sistemim var. PciExpress dönüştürücüsü ile Laptoplara wifi kartı takılı olan yerden ekran kartı bağlayabildiğimizi öğrendim ve aşağıda görünen sisteme ekran kartı almayı düşünüyorum. Beklentim ise her oyunu açsın 90 100 fps alayım değil tabi ki, sadece 200 300 lira harcayıp biraz daha iyi oyun performansı almak istiyorum. Örneğin bu sistem csgo'da ultra düşük ayarlarda 800x600 çözünürlük ile online 2vs2 maçlarda 30fps'i zorluyor akıcı denebilecek seviyelere çıkıyor. Ekran kartı desteği ile csgo gibi iyi seviyede grafik işlemci istemeyen oyunlarda 60'a yakın fpsler alabilir miyim, farcry 3 crysis 2 gibi oyunlar 10-15 fps ve seyrelmeler ile oynanıyor bunlardaki fps değerlerini yukarı çekebilir ve seyrelmelerden kurtulup kötü ama akıcı grafikler elde edebilir miyim, ve en önemli sorun ise şu ki ben hangi ekran kartını almalıyım ve ya ekran kartı almak yerine 4gb olan ram'i 8gb'a yükseltmek ekran kartı almaktan daha mı iyi olur oyun akıcılığı için ???? Not: Şaşırtıcı bi şekilde hitman absolution orta-düşük grafik ayarlarında sorunsuz akıcı oynanıyor pc alev alıyor ama. Gta 5 kurdum fantezi olsun diye ve Gta 5 bu bilgisayarda açıldı o girişteki banka soygunu bölümü sonuna kadar akıcı oynadım nasıl oldu ben de bilmiyorum :D ilerleyen bölümlerde açık dünyaya ram yetmedi ve aşırı kastı tabi ki.

    Laptop'a Harici Ekran Kartı seçimi ??


    Laptop'a Harici Ekran Kartı seçimi ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draizarg -- 17 Haziran 2018; 10:21:8 >







  • İnanın 200 TL bile harcasanız toplam, ona bile değmez zira işlemci çok yetersiz.
  • hocam beklentim zaten şu an açtığı oyunlara akıcılık katması, bunu ram upgrade ve ya ekran kartı ekleme ile sağlayabilir miyim acaba ? ister 8gb ram takayım ister en uyumlu ekran kartını takayım hiç bir fark göremez miyim yoksa?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: draizarg

    hocam beklentim zaten şu an açtığı oyunlara akıcılık katması, bunu ram upgrade ve ya ekran kartı ekleme ile sağlayabilir miyim acaba ? ister 8gb ram takayım ister en uyumlu ekran kartını takayım hiç bir fark göremez miyim yoksa?
    İster RAM ekleyin ister ekran kartı; oyunlarda performans sağlayamazsınız zira işlemci çok zayıf hocam.

    RAM ekleyerek belki genel bilgisayar kullanımını rahatlatmış olursunuz ama emin olun değmez.
  • yapcak bişey yok o zaman eyvallah hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.