Şimdi Ara

Laptop açılırken gelen dıt sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar. Önce laptop açıkken birdenbire donmaya başladı. Bu şekilde birkaç kez tekrarladıktan sonra da gerçek arızasını verdi.Laptobu çalıştırdığım halde ekran görüntüsü gelmiyor sadece 8 kez dıt sesi geliyordu.İnternetten araştırdım.Ekran kartı belleğinde okuma/yazma hatası verdiğini öğrendim. Servisi aradığımda harici bir monitörle deneyin muhtemelen anakartta sorun yoktur dediler. Bende masaüstünün monitörüne laptobu bağladım.normal başlat dediğimde hata verdi.Ancak güvenli modda çalıştırabildim ancak her ikisinde de ekranda aşağı yukarı çizgiler vardı.Ekran görüntüleri aşağıda.

    1. resim laptop açılırken
    2. resim normal modda verdiği hata
    3.resim normal modda verdiği hata(devamı)
    4.resim güvenli modda
    Şimdi ne yapmam lazım? Dün komple laptobu açtım. Parçaladım tekrar birleştirdim ama bir faydası olmadı. Laptopum dell inspiron 4030. Yardımlarınızı bekliyorum..
     Laptop açılırken gelen dıt sesi Laptop açılırken gelen dıt sesi Laptop açılırken gelen dıt sesi Laptop açılırken gelen dıt sesi







  • Arkadaşlar bir baksanız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sftnp -- 20 Haziran 2020; 18:56:20 >
  • aksa_ A kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım konu şu, servis size dizüstü bilgisayarı harici bir monitör ile deneyin diyor. Harici bir monitör ile sorun olmasa böyle kullanmaya devam edin mi diyecekler? Şayet bana böyle bir şey söyleseler hemen götürü, ya sıfır ürün değişimi isterim yada para iadesini.

    Soruna gelecek olursak kesinlikle donanımsal bazı sorunlar olabilir.

    Örneğin, öncelikle dahili monitörünüz ile ekran kartı arasındaki kablolarda kısa devre yapmış ve bu yüzden 8 adet dıt veya bip sesi duyabiliyor olabilirsiniz. Daha sonra bu kısa devre ekran kartınıza zarar vermiş ve harici monitör ile de hata almanıza sebep oluyor olabilir.
  • Ekran kartinin lehimleri dusmus olabilir. Kesinlikle ekran karti sorunlu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop 3. yılınıda doldurdu arkadaşlar. garanti kapsamında değil. ben dell servisini aradım belki faydası olur diye. servis harici monitörle görüntü alabilirsen ekran kartında hata olmayabilir dedi. o yüzden denedim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.