Şimdi Ara

Laptop batarya pili degisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar

    Sony vgn-sz5mtn model laptop var. Orjinali 300 Muadil fıyatıda 100 tl dıyorlar. Onun yerine bataryanın icindeki pilleri degistirildigini duydum. İstanbulda bunlarla ugrasan yapan bıldıgınız biryer var mı? Birine yaptirtdim icindeki cip saglam ama pili olmadigindan 5 dk gidiyor simdilik.

    Batarya modeli VGP-BPS2C 11.1 5200 mah

    Simdiden tesekkur ederim.



  • laptop bataryalarının içinde genelde 6 ad. pil bulunur, bunları dışardan alıp (tanesi 10tl civarı sanırım) yaptırmanız muadil fiyatı ile aynı olmaktadır bunu göz önünde bulundurun birde pilin muhafazası acılırken azda olsa hasar görmektedir.
  • Benim tavsiyemde ebay dan almanız yönündedir.
    http://cgi.ebay.com/Battery-Sony-VGP-BPS2-VGP-BPS2B-VGP-BPS2A-VGP-BPS2C-/220675034698?pt=Laptop_Batteries&hash=item336141ce4a
    Linkteki satıcı üründen bayağı satış yapmış ve sorunlu satışı cok az. Ayrıca takipli kargo ile yolladığından ürünü adım adım izleyebilirsiniz. Kargoya veriliş, Hong Kong dan çıkış, Türkiye ye giriş tarihleri gibi şeyleri görebilirsiniz. Tabii ki ürün Çin malı olduğundan güvensizlik yaratabiliyor. Ama burada satılan Çin mallarından daha uygun fiyata almış olursunuz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.