Şimdi Ara

Laptop ekran ışıkları gidip geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler


    monster abra a5 v15.7 marka bir laptopım var, yaklaşık 15 gün önce arızalandı - ekran tamamen siyahtı ve görüntü gelmiyordu, teknik servise gönderdim, ekran paneli tamamen ölmüş değiştirmemiz lazım dediler, değişti, bugün laptop elime ulaştı.


    laptopı açtım kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok, sonrasında bir oyuna gireyim dedim yaklaşık 15-20dk kullandıktan sonra ekrandaki ışıklar gidip gelmeye / glitchlenmeye başladı, nasıl gözüktüğünün videosunu ekliyorum.


    bilgisayarı sıfırdan açıp intel gpu ile kullanınca hiçbir sorun yaşamıyorum ama yüksek performanslı (nvidia gpu) bir uygulama çalıştırdığımda bu sorun başlıyor, kullanmayı bırakınca da kendiliğinden düzeliyor. bu sorun donanımsal mı yazılımsal mı anlamadım. nvidia ve intel gpu driverları silip tekrar yükledim, sorun devam ediyor. bir fikri olan var mıdır?


    videolar: (sorun oyundayken başladı, kapatıp başka bir internet sitesine girince bir süre devam ediyor, sonra kendiliğinden kesiliyor. arada böyle uygulamalar arasında alt-tab yapınca da kayboluyor, hiçbir anlam veremiyorum)


    https://streamable.com/2722ot



    https://streamable.com/wspiin








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.