Şimdi Ara

LAPTOP EKRAN KARTI ISI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ACER 5010 SERİSİ MAKİNAMIN X700 EKRAN KARTI VAR. OYUN OYNARKEN 100 DERECELERDE GEZİNİYOR. PERFORMANSI SÜPER. TAKILMA YOK. ENDİŞELENMELİ MİYİM? SAYGILAR



  • 100 derece biraz yüksek gibi genelde laptop'larda CPU ve grafik kartı aynı blok tarafından soğutulur, bunun da tek bir 50-60cm'lik fanı vardır. Bu fan tozdan vs. ötürü özelliğini yitirmiş olabilir. Garantisini bozmayacak şekilde bunu temizlemelisiniz. Gene de problem düzelmezse laptop'unuzu bir notebook soğutucu üzerinde kullanmayı düşünebilirsiniz.
  • Laptopu daha önce söktüm, ekran kartını ve işlemciyi temizleyip aldığım ArcticSilver 5 ile macunlayıp takmış, fanı ve blokları temizlemiştim. ama hala herhangibir değişiklik yok. Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada zaten bilgisayarın altında soğutucu var.
    Saygılar
  • öncelikle cpu ve gpu ısı ölcumleri icin farklı programlar kullanıp dogrulugu test etmelisin. eger 100c sıcaklık dogruysa bi laptop sogutucusu al derim. fiyatları fazla pahalı degil. bircok online alısveris sitesinden bulabilirsin
  • Önerileriniz için teşekkürler. Ölçüm yaptığım programın yanlış ölçtüğünü varsayarak hayatıma devam ediyorum. saygılar
  • benim laptopta X300 ekran karti var bende oyun oynarken 110c bile gordum bende silver5 macun surdum fanindada bir problem yok. cpu sicakligida oyundayken max 70c gordum laptop alti sogutucu kullandigimda ekrankarti 90c`lerde kaliyor bir sorun olmuyo ama 100un ustune ciktiginda ati driverleri kartin asiri isindigini gosteren bir uyari cikip beni oyundan atiyo demekki max 110c benim ekran kartinin sicakligi bundan sonra kaput oluyor hersey.
    sogutucu ile isi cozdum ama her gittigim yerede sogutucu tabanimi tasiyacak halim yok sogutucu taban olmadan nasil bu isiyi dusurebilirim ben >?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.