Şimdi Ara

Laptop ekranı kapanıp açılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar laptopum hp önceden de bu problem vardı ama windows 10'a otomatik geçtiğinden beri çok daha sık olmaya başladı.
    Sıkıntım şu bilgisayarı kullanırken ekran birkaç saniyeliğine kararıyor usb takılma sesi geliyor ekran gelince birkaç saniye sonra tekrar birkaç saniyelik kapanıyor ve usb çıkarılma sesi geliyor. Tahminen ekran kartında problem var acaba soketine mi tam oturmuyor ve hafif bir harekette bile böyle sorun yaratıyor, yoksa driver problemi mi? Bu sorun çok can sıkıcı olmaya başladı film izlerken oyun oynarken vs. çok oluyor bir de sık sık bunu yaptığı için işlemciye yükleniyor ve bilgisayar aşırı ısınıyor. Bu problemimin çözümünü bilen var mı? ekran kardı amd radeon hd 7600M



  • Notebook da ekran kartını ve soketini nereden ve nasıl bulursunuz bilemiyorum.

    Anakart ile ekran kartı arasında kaldım ama pek çok başkaca donanımdan da kaynaklanıyor olabilir. Genelde pek olmaz ama c:\windows\dump klasörü içerisinde bu hata için bir hata döküm belgesi oluşturulmuş olabilir. Kontrol edip varsa gönderirsiniz. Yoksa tüm olasılıkları elemek için bir eylem planı düşünüp, uygulayıp gidişata göre yol çizeriz. Tabi sizin içinde uygun olursa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.