Şimdi Ara

laptop ekranımla uyumu flex kablo modeli bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yıllardır laptop ekranımın flex kablosunda sıkıntı vardı. ite kaka kullanıyordum. ama artık an itibariyle patladı. çok zor bir zamanda gerçekleşti servise verecek param yok kendim değiştirmeliyim. bilgisayarın modeli casper excalibur g500. lcdnin tam modeli buhttp://www.panelook.com/LP156WF6-SPK1_LG%20Display_15.6_LCM_overview_27076.html bu lcd ekran için uygun flex kabloyu nasıl bulabilirim? internette hep laptop modellerinin isimleriyle satılıyor bu kablolar. haliyle ben kendi laptop modelim için uygun kabloyu bulamadım. internette herhangi bir siteden kullanabileceğim bir flex kablo modeli gösterebilirseniz çok sevinirim.







  • sorunu biraz daha indirgedim. sorum şu alacağım flex kablonun ille de laptop modeliyle uyumlu olması mı gerekiyor? satıcılar direkt casper flex kablo yok diye geçiştiriyor. ama ekranın modeli pin sayısı çözünürlüğü belli. bunlarla uyumlu flex kablo bulamaz mıyım? ekranın özellikleri led, 30 pin, 1920x1080 çözünürlük.
  • Anakartin ustunde olan soketi öğrenip ona göre 30pin lvds kablosu şeklinde arayabilirsin. uzunluk önemli pin girişleri önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.