Şimdi Ara

LAPTOP FANIM GÜRÜLTÜLÜ ÇALIŞIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet bilgisayarı tamire vermiştim ama fan hızlandırma kurmuşlar programla baya gürültülü çalışıyor şuan oyunlarla işim kalmadı o yüzden fanı kısmak istiyorum da nasıl yapacağım?



  • Hangi programı kurmuşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-98B36D602

    Hangi programı kurmuşlar
    adını bilmiyorum ama çokça kez duymuştum şuan bilgisayarda yüklü değil fakat çalışma hızı hala aynı
  • laptopların fan hızı düşürülmüyor genelde, bende laptop kullanıyorum çok araştırdım fakat bulamadım.Bazı markalar bazı modellerinde izin veriyorlar sadece, oyun laptoplarında oluyor o da.Eğer ağır program, oyun kullanmıyorsan fanın pinini sökebilirsin iptal olmuş olur fanın.Fanı iptal edersen laptop ısınacaktır, ısı çok yükselirse kapanmamak için performansını düşürür.En kötü kapanır ama onun içinde 2 saat falan çalışması gerekir.Böyle kullananlar var, ama senin tercihin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-98B36D602

    laptopların fan hızı düşürülmüyor genelde, bende laptop kullanıyorum çok araştırdım fakat bulamadım.Bazı markalar bazı modellerinde izin veriyorlar sadece, oyun laptoplarında oluyor o da.Eğer ağır program, oyun kullanmıyorsan fanın pinini sökebilirsin iptal olmuş olur fanın.Fanı iptal edersen laptop ısınacaktır, ısı çok yükselirse kapanmamak için performansını düşürür.En kötü kapanır ama onun içinde 2 saat falan çalışması gerekir.Böyle kullananlar var, ama senin tercihin.
    önceden bu kadar gürültülü değildi ama
  • Bilgisayarlar eskidikçe daha çok ısınırlar, burada fan temizliği--termal macun falan filan diyorlar hikaye hepsi. benim fanlarım tertemiz macun kaç kere değiştirdim ama yine ısınıyor laptop.Isınıncada fanlar soğutmak için kuduruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.