Şimdi Ara

Laptop'ım eski hızını kaybetti. Neler önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bende Lenovo z500 mevcut. Laptop'ım son zamanlarda çok kasmaya başladı. Sadece oyunun setup'ını açmamla birlikte bile hiçbirşey yapamaz oldum. Laptop'ta bir sürü program var. Açılışta onlarca program başlatılıyor. Bunların hangileri gerekli hangileri gereksiz anlayamıyorum. Laptop'ımı hızlandırmak için neler önerirsiniz. Win7 falan mı yükleyeyim yoksa hangi programları kaldırmamı hangilerinin başlangıçta çalışmamasını önerirsiniz. Her türlü öneriye açıgım. Çünkü çok fena delirmeye başladım. Özellikler kötü olmamasına ragmen tek oyunda heleki setupı çalışırken kasması insanı sinir ediyor.



  • yok mu ya tek bi önerisi olan delircem burda fps düşüyo da düşüyo
  • Yapacağınız işlemler.
    1-Dediğiniz gibi başlangıçta yer alan bütün programları devre dışı bırakın kullanacağınızda aktif olur yine sıkıntı olmaz.Ccalner gibi programlarla gereksiz bellekleri temizleyin kayıt defterini onarın.
    2-Sıcaklıkları ölçün hw monitör kullanabilirsiniz,normal kullnımda ve oyunda girebiliyorsanız 5dk oynayıp sıcaklıkları buraya atın bu durum ısınma kaynaklıda olabilir.
    3-Virüs ihtimalini gözden geçirin.Hangi programı kullnıyorsunuz yada virüs programı kullnıyormusunuz?
    4-Görev yöneticisi işlemler bölümüne bakın hangi uzantılarda kullnım görüyorsanız üzerine sağ tıklayıp görevi sonlandırın sistemi yeniden başlatın.Sisteminizde hangi programlar olduğunu bilmediğim için şu sistemi kasıyor diyemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FehimmAkbass

    Arkadaşlar merhaba. Bende Lenovo z500 mevcut. Laptop'ım son zamanlarda çok kasmaya başladı. Sadece oyunun setup'ını açmamla birlikte bile hiçbirşey yapamaz oldum. Laptop'ta bir sürü program var. Açılışta onlarca program başlatılıyor. Bunların hangileri gerekli hangileri gereksiz anlayamıyorum. Laptop'ımı hızlandırmak için neler önerirsiniz. Win7 falan mı yükleyeyim yoksa hangi programları kaldırmamı hangilerinin başlangıçta çalışmamasını önerirsiniz. Her türlü öneriye açıgım. Çünkü çok fena delirmeye başladım. Özellikler kötü olmamasına ragmen tek oyunda heleki setupı çalışırken kasması insanı sinir ediyor.

    çok klişe olacak ama recorvry ile format at kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.