Şimdi Ara

Laptop'ın Gücü Ekran Bağlamaya Yeter Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.hepsiburada.com/awox-s55140-55-140-ekran-uydu-alicili-full-hd-led-tv-p-HBV0000051FWR?magaza=Ada+Home

    Şöyle bir tv alacağım. Bir de buna bağlamak için laptop alacağım. Laptop iş yerinde kullanılacağı için düşük özelliklerde almak istiyorum. Word, internette video izlemek ve film için kullanılacak ama film izlerken bu tv'ye bağlanacak. Ekran boyutu x çözünürlüğü büyüyeceği için laptopın gücü yeter mi yetmez mi emin olamıyorum. Bunu nasıl anlayabilirim? Ayrıca tv için de fikir alabilirim.







  • En düşük özellikteki bilgisayar bile televizyonlara yada projeksiyon cihazlarına sorunsuz bağlanır ve kullanılır. Tek dikkat etmeniz gereken tüketeceğiniz içerik. Örneğin düşük donanım ile 4K bir video'yu bilgisayarınız düzgün çalıştırmayacağı için televizyona bağlı olunca bir şey değişmeyecek. Ne yapabiliyorsanız TV bağlıyken aynısını yapabileceksiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcgoktug

    En düşük özellikteki bilgisayar bile televizyonlara yada projeksiyon cihazlarına sorunsuz bağlanır ve kullanılır. Tek dikkat etmeniz gereken tüketeceğiniz içerik. Örneğin düşük donanım ile 4K bir video'yu bilgisayarınız düzgün çalıştırmayacağı için televizyona bağlı olunca bir şey değişmeyecek. Ne yapabiliyorsanız TV bağlıyken aynısını yapabileceksiniz.
    Teşekkürler hocam. 4K gibi bir amacım pek yok. Genel olarak full hd içerikler olacak çoğunlukla. Raspberry Pi ile bile 1080 p bir şekilde izleniyorsa 1.5 2lik laptop da yapar heralde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrehan141: -- 5 Mart 2019; 23:15:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.