Şimdi Ara

Laptop ısı sorunu yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Öncelikle siteyi sürekli takip ediyorum fakat şu konu için üyelik açma ihtiyacı duydum neyse çok uzatmadan konumuza gelelim.

    Toshiba qosmio F60-13k aşırı ısınan bi makine yaklaşık bir hafta kadar önce ailemle tatil haberini duyduktan sonra masaüstümü bırakıp bunu kurcalamaya başladım fakat bu alet bana kendini duvarlara vurdurucak kadar aşırı ısınıyordu içini açıp temizledim ve arctic mx2 ile macununu yeniledim masaüstünde 90 derece olan ısılarını 60 kadar indirmeyi başardım fakat sorun şu ki oyun oynamaya çalışsam makinede frame düşüyor sürekli bu durum inanılmaz canımı sıkmaya başladı sizden yardım istemeye karar verdim ben ısıdan olduğunu düşünüyorum içi falan tertemiz benim bulduğum kendimce çözüm ise thermal macunu mx4 ile yenilemek. Bunu almak için 12 saat sabahtan akşama kadar çalıştım bu durum o kadar canımı sıkıyorki sabahın 5.30 da yazmamdan anladığınız üzere uyku uyuyamıyorum. İlgilenen, okuyan, yardımcı olan Herkese şimdiden teşekkür ederim Hayırlı ramazanlar.







  • fan ın çalıştığından emin misin hocam ?
  • fan canavar gibi hocam eminim oyuna girdiğimde deli gibi bagırıyo hatta.
  • Soğutucu kullanıyor musun? bu arada 90 derece şakamı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla usta bilmiyorum ya, el yakıcak derece xigmatek soğutucu var fana denk bile gelmiyor bi faydası olmuyo düşünüyorum vidasını tam sıkmadım mı diye ama bu ısı tam yükte biraz araştırdım, normal diyenler var bu ısı normal olsa bilgisayar tutulurdu en azından tutulmuyo ya olamaz böyle bisey.
  • ustam daha 5 dk.dır falan açık altında birde soğutucusu var. Oyuna falan girmedim daha sadece internette geziyorum.
     Laptop ısı sorunu yardımlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.