Şimdi Ara

Laptop iyileştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamün aleyküm arkadaşlar.Asus Marka bi laptop sahibiyim.sistem özellikleri i5 işlemci nvidia GeForce gt 635m ekran kartı 4gb ram i var.Bi keresinde hdd yaktı değiştirdim 200 gb felan hdd var.Benim sorum bu bilgisayarla rahat bi şekilde oyun oynamak istiyorum yani ne gibi değişiklikler yapabilirim önceden iyiydi ama hdd değişince mi oldu bilmiyorum ama oyunlarda kasmaya başladı.ve ben buna ssd yanında hdd takabilirmiyim? Ekran kartı ve ram tavsiyelerinizi alabilirmiyim.şimdiden teşekkürler bide fiyat biraz aşırıya kaçmasa iyi olur orta halli güzel bi şeyler olursa benim içinde iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBlasT -- 20 Haziran 2017; 11:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ve aleyküm selam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyunlar için köklü değişiklik almak istiyorsanız ekran kartı ve işlemcidir en önemlisi. Özellikle ekran kartı bütçenize bağlı olarak gtx960m veya gtx1050 iyi olur. En az 4 gb daha ram ekletmelisiniz kesinlikle. Hdd 1 tb çıkarsanız iyi olur bilgisayar daha rahat eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,

    laptop markaları ekran kartı ve işlemcilerde değişiklik yapmanıza pek imkan tanımıyor. çoğunlukla ram ve ssd/hdd değişikliği yapabilirsiniz. size tavsiyem, öncelikle iç temizliğini yapıp termal macun değişimiyle ısı kontrolü sağlayın(eliniz yatkınsa kendiniz yapabilirsiniz, yapamam diyorsanız bu konuda yardımcı olabilecek bilgisayarcılara danışabilirsiniz). idare etmeyecek kadar sıkıntı çıkartıyorsa da pc değişikliğine gitmeniz faydalı olacaktır. bir süre sonra ne yaparsanız yapın devreler eskidiği için performansı illaki düşecektir.

    iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.