Şimdi Ara

Laptop jak sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba laptopum yere düştüğünden beridir kulaklık jak girişi mikrofon jak girişi ve dvd rom çalışmıyor sebebi nedir acaba ?
    bu bulunanlar yani mikrofon kulaklık ve dvd rom laptopun sağ tarafında hepsi onun haricinde herşey sağlam



  • Kulaklık mikrofon girişleri büyük ihtimalle anakartta direk bağlı değildir. data kablosu ile anartta bağlantı sağlıyordu. Ayrıca dvd rom ise kasanın içinde bulunan sata bacaklarına bağlıdır. bu bacaklarda bir çok notebookta anakarta direk bağlı değildir. Küçük bir apattır. sanırım bu aparat ve kulaklıkların bağlı olduğu kart anakartla iletişimin kuramamasının sebebi bağlantı noktalarında sorun oluşmasından olmuş olabilir. Deneyiminiz varsa açıp düzeltebilirsiniz yoksa bir bilgisayarcı tahminimde 50 tl civarında bir servis ücreti ile sorunu çözer diye düşünüyorum, şayet başka sıkıntı yoksa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cobwebbilisim

    Kulaklık mikrofon girişleri büyük ihtimalle anakartta direk bağlı değildir. data kablosu ile anartta bağlantı sağlıyordu. Ayrıca dvd rom ise kasanın içinde bulunan sata bacaklarına bağlıdır. bu bacaklarda bir çok notebookta anakarta direk bağlı değildir. Küçük bir apattır. sanırım bu aparat ve kulaklıkların bağlı olduğu kart anakartla iletişimin kuramamasının sebebi bağlantı noktalarında sorun oluşmasından olmuş olabilir. Deneyiminiz varsa açıp düzeltebilirsiniz yoksa bir bilgisayarcı tahminimde 50 tl civarında bir servis ücreti ile sorunu çözer diye düşünüyorum, şayet başka sıkıntı yoksa.

    Cevabınız için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.