Şimdi Ara

LAPTOP KLAVYEM DELİRDİ!!YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklasık bundan 2 hafta once laptopuma bir miktar sekerli cay doktum. Servisi aradım sordum ne yapılabilir,temizlermisiniz diye.biz öyle bir hizmet vermiyoruz bekliyecegiz,Donanımınıza birsey olmaz sizin modelinizde(TOSHIBA L-775-124) klavye altında koruma var ama klavye bozulacaktır bozulunca getirirsiniz 100 liraya degisritiriz dediler.simdi klavyem cıldırdı. Kendi kendine alakasız tuslara basıyo,mesela euro işareti yapıyo ki ben bile bilmiyodum nasıl yapıldıgını.(€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ueit/o1€€€€€€) bu tarz bişiler yazıyo.birbirinden alakasız yerlerdeki tuslarla.ve bilgisayardan tus basılı kalınca vs gelen dıt dıt dıt dıt sesi gelmeye baslıyo

    .Benim size soracagım bu KLAVYE kaynaklı bir sorunmu yoksa donanımsal bir problemde olabilir mi?. Bu arada hdd recovery ile format attım sorun hala devam ediyo.lisanslı norton um da mevcut.




    Not:Yarın servise goturecegim ama merak ettim klavyemi yoksa anakart vs donanımsal bi problemmi.cünkü garanti kapsamından cıkacaktır eger pahalıya patlıcaksa yalvar yakar ayarlamaya calısacam serviste garanti konusunu.
    Tesekkürler simdiden..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.