Şimdi Ara

Laptop Kurtarma Bölümü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet şimdi sorunum bi hayli karışık normalde çok iyi bir bilgisayar kullanıcısıyım ama bu sorun o kadar karışık ki sadece bilenler cevap yazsın ricam.

    Şimdi ben laptopumda bulunan 500 GB harddiski 1 TB a yükseltmek için daha doğrusu diğer laptoptaki ile değiştirmek için acronis true image 2015 i kullandım 500 GB de gerekli bir şey olmadığı için direk biçimlendirip 1 TB dekileri disk clone ile attım. 1 TB olanı da kendi laptopuma taktım ama 500 GB de bulunan kurtarma bölümü (Win8 için olan) yedeğini aldım. Şimdi 1 TB harddiske yedeğini aldığım kurtarma bölümünden yüklemek istiyorum ama pek mümkün değil gibi duruyor çünkü kurtarma bölümünün içinde install.wim diye bir dosya var boyutu 13.6 GB. İçini 7zip ile görebiliyorum ve 1 ve 2 adlı 2 tane klasör var 1 de 24 GB bir işletim sistemi yüklü yani 500 GB de olan işletim sistemi. 2 de de aynısı ama 28 GB. Ben şimdi bunu eskisi gibi olması için ne yapmalıyım yani 13.6 GB olan bu kurtarma bölümünün yedeğini aldım fakat nasıl geri yükleyip harddiskte kurtarma bölümü olarak yeniden bir yer oluşturabilirim ? Şimdi bunun için 20 GB ayrı bir partition oluşturdum ama orayı nasıl bu yedekle kurtarma bölümüne çevirebilirim bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum ki sorunu anlamanız için elimden geldiğince açıklamaya çalıştım ki bu bile yetersiz bana göre acill...







  • Sorunumu çözdüm artık konuyumu kilitliyorsunuz nabıyonuz bilmiyorumda Acer kullanıyonuz başınıza böyle bir şey gelse beni ararsınız sonra 3 gün aralıksız uğraştım fakat hiçbiriniz bilmiyo muydu çözümü ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.