Şimdi Ara

laptop modemden uzaklaştıkça..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba inş konu doğru yerdedir. benim asus k53sv model bi laptopm var sorun şu ki: sürekli internet kopuyo ama bağlantı gitmiyor sağdaki wifi şebekesinde ünlem oluyo. ne yaptıysam olmadı en son format attım ünlem çıkmıyo ama bilgisayarı modemden uzaklaştırdıkça baülantı gidiyo bağlı göründüğü halde sinyal full ama girmiyo. modeme yaklaştıkça giriyo ve çok yakındayken gayet hızlı yaklaşma uzaklaşma mesafesi en fazla 6 metre çapında evde 3 laptop var ayrıca telefonlar bağlı hiçbirinde sorun yok sadece bu laptopta sorun var ayrıca sıfır ayarında süphelendiğm acaba wifi anteni gevşemiş yada çıkmış olablr mi? sizce sorun nedir? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden tşkler..



  • delibaş kullanıcısına yanıt
    evdeki diğer bilgisayar telefonlar bağlanıyorsa sorunsuz sizin bilgisayarda var sorun driverı güncelleyin güncelse yeniden yükleyin garantisi varsa gönderin muhtemelen wifi kartı sorunludur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kardeşim ilk yaptim olmamisti simdi driver bulma programiyla denedim oldu insallah sorun cikmaz.. Çok tsk ederim ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.