Şimdi Ara

Laptop öneri sizce hangisi mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, resmini verdiğim iki laptoptan hangisi sizce daha mantıklı? Birinde i5 olmasına karşın 16gb ram ve fazladan 1tb depolama mevcut diğeri ise i7 ama 8gb ram ve fazladan depolama alanı yok ayrıca i5 olan freedos i7 olanda lisanslı windows home sl var (bu kısım çok önemli değil gerçi ama paylaşayım dedim). Siz hangisini tercih ederdiniz sebebiyle açıklarsanız sevinirim.

    Marka: Monster Notebook

    Edit: daha çok autocad, solidworks, ansys, matlab gibi programlar için kullanacağım, oyun için de kullanırım ama asıl amacım bu tür programlar için.

    Ayrıca başka modelde bak bu daha iyi dediğiniz varsa öneriye açığım max 7000e kadar çıkabilirim çıkmasam daha iyi tabii :D
    Laptop öneri sizce hangisi mantıklı?
    Laptop öneri sizce hangisi mantıklı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duhan2112 -- 22 Eylül 2019; 0:4:27 >







  • i7 tabi kide sonradan update edebilirsin harddisk alırsın +8 ram daha atarsın veya alırken eklene biliyorsan ekle işlemci zor değiştirilen bi parça ki çoğu notebook ta anakarta sabit olabiliyor ekran kartı gibi yani bütçe konusunda sorun yoksa alırken onları ekleme yapabilirsiniz ram özellik le dual olması önemli ama aynı marka model ve CL değerleri olmalı sonra update edecekseniz de sonra alırken dikkat etmeniz gerekiyor.
  • Tabii ki i7-9750H

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonradan ram takviyesi olması şartıyla aşağıdaki ürün gayet iyi duruyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alternatif olarak GL73'e bakabilirsin hocam. İndirimde fiyatı 6500 liraya civarına düşüyor. Tasarım + soğutma bazında seni üzmez.


    https://www.hepsiburada.com/msi-gl73-9sc-021xtr-intel-core-i7-9750h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000MWUNU?magaza=Ebrar%20Bilgisayar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.