Şimdi Ara

Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar ben bilgisayar mühendisliği okuyan biriyim ve halihazırda ryzen 5 1600 gtx 1060 6gb temelli bir masaüstü bilgisayara sahibim.Evde ailemin kullandığı laptop bozuldu ve yeni bir laptop almayı planlıyoruz.Alacağım laptopu arada okula götürürüm onun dışında kullanmam.Evde kendi bilgisayarım bana yetiyor fakat ne olur ne olmaz kendi işlerimi de halledebileceğim bir laptop olsun istiyorum. Sizce özellik açısından nasıl bir bilgisayar almalıyım ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • TansuSoykıran95 kullanıcısına yanıt

    Hocam bozulan laptopum casperdı ve malzeme kalitesi vs. rezaletti.Bu yüzden casper düşünmüyorum ve U işlemcilere karşı bir önyargım var.Siz memnunmusunuz işlemcinizden ? Buna ek olarak yanımda sürekli taşımayacağım lazım olursa ara sıra götürürüm o yüzden ağır olması çok büyük bir sorun değil.

  • okulda ne yapacaksın laptopta? ekran kartlı bir iş ise bütçe minimum 7-8 k olmalı ama ailen için gereken 4 k bütçe yeter, malzeme kalitesi iyi olmaz ama sevdiğin bir 1035g1 1035g4 veya daha düşük bütçeyle 1005g1 işlemcili laptoplar webde gezinme vs için ihtiyacını karşılar ailenin, ama dediğim gibi ekran kartı gerektiren işler için oyun bilgisayarı almalısın ve onların pil performansı berbattır :(
  • DrESB D kullanıcısına yanıt

    Ya aslında özel bir şey yapacağım yok en fazla kod yazarım öyle ağır bir şey yapacağımı fazla sanmıyorum fakat sonra pişman olur muyum diye arada kaldım? Sizin önerdiğiniz bir ürün var mı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkan573

    Ya aslında özel bir şey yapacağım yok en fazla kod yazarım öyle ağır bir şey yapacağımı fazla sanmıyorum fakat sonra pişman olur muyum diye arada kaldım? Sizin önerdiğiniz bir ürün var mı ?

    dediğim gibi 10005g1,10035g4 vs işlemcili bir pc işinizi görür uygun fiyatlı bir tane alın, önereceğim laptoptan memnun kalmazsınız belki hiçbir laptopa kefil olamam bu arada amd düşünürseniz 3500u,4500u gibi işlemcilere de bakabilirsiniz bunlar daha performanslıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.