Şimdi Ara

Laptop Sıcaklığı / EasyNote TS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • pilde ve fişte %70 olsun en yüksek işlemci durumu oyunda sıcaklıklar 85 normal seviyede heleki bu sıcaklıklarda normal işlem yaparken 50-60 olması ideal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    pilde ve fişte %70 olsun en yüksek işlemci durumu oyunda sıcaklıklar 85 normal seviyede heleki bu sıcaklıklarda normal işlem yaparken 50-60 olması ideal.

    Peki %70 olması oyunlarda falan performans kaybına yol açmaz mı ?

    Birde şimdi bir yazılım yüklüyordum, bir de vlc çalışıyordu ve 75 falan gördüm sıcaklık.
    Çok fazla gibi geliyor bana bu. Hoş, makinanın içinin sıcaklığı çok da önemli değil sisteme etki etmedikçe ama laptopun yüzeyine vuruyor sıcaklık.
  • sıkıntı olmaz işlemcinin %50'sini bile kullnmıyor oyun sorun olmaz ozamn sıcaklığın 80 ve daha altına düştüğünü görürsün.
  • bende dell inspiron f67p45 mi ne öyle bi model var hic bir ise yaramaz bence sakın dell almayın arkadaslar. bundan önce 2004 de almıs oldugum notebookumu kullanıyordum acer aspire 5602 wlmi modei onda bile ısınma yokken bu yanıyor. sogutucu olarak ta zalman nc3000 kullanıyorum. piyasada daha iyi kac ürün varkii...

    bosta suan 56 derece görüyorum. ama oyun acınca 95lere cıkıyor. 100derece de de pc kapanıyor. olay bitiyor. ben düzeltmek icin bir cözüm bulamadım...
  • sizn bilgisayarı alalı ne kadar oldu tozlanma vardır soğutucu etki etmez maalesef zalman 3000'de pek tavsiye etmiyorlar pahalı olması iyi olacağı anlamıda taşımıyor.her leptopun soğutma alanı ve ilkesi farklı olabilir.Hemen üstte arkadaşa öneride bulundum sende o ayarları dene
  • Elektronikten yana şansı olmayan biri olarak hayret ettim yorumları okuyunca. Gerçi bu daha ikinci laptop kullanışım, ilkini almanya da Medion adlı dandik ve almanlara yakışmayan bir kalitede olan laptptu, yaz kış el yakıyodu, içinde tv kartı falan aksesuar doluydu, yanlış tasarım havalandırma sistemini etkiliyor.

    Şu anda Ramazan ayının sıcağından beri kullandığım Packarbell Easy Note TS11 Hr var. 5 gb ramli corei5 + nvidia Gt 540m ekran akrtı var. Yazın sıcağındada son bir aydır gelen serinliktede aynı kasa üzerinde nerdeyse hiç ısı hissettirmiyor. Yazın 8, 10 saat sonra biraz hissettiriyordu o kadar ama ben bu kadr serin bi laptop duymadım, görmedim, her laptop ısınır normalde. İlginçburayı okuyunca şaşırdım.

    Konu açılmışken bu laptopun eksilerini de yazayım alacak olanlara fikir verir. Performansı iyi, fakat monitör kalitesi çok kötü, bu ekran kartına bu monitör kalitesi yazık yani.

    Hoparlör ve ses kalitesi ise kötününde ötesi, nerdeyse hiçbirşey duyulmuyor, 2006 model hp lerin %15 lerde verdiği sesi %100 de alamıyosunuz. Film izlemek keyifli değil yani, ben hoparlör bağlayarak kullanıyorum yoksa ses kesinlikle tatmin etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahgumus -- 4 Aralık 2012; 11:18:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: merty

    benim şuanki sistemin i5 6gb ram 2gb 540m chrome torrent porgramı vs açık sıcaklık şuan 47 derece seninki çok fazla ben o sıcaklıklara oyun oynarken ulaşıyorum

    aynen
  • beyler bende de ts11-easynote var fakat bu aralar çok fazla ısınmaya başladı oyunlara girince 15 dk dan sonra ısınmaya başlıyor i7-2630QM 8GB RAM var.Soğutucu aldım fakat fazla bir işe yaramıyor ne yapmam gerek yardım edermisiniz ?
  • kperson35 kullanıcısına yanıt
    Sizdeki model biraz eski muhtemelen soğutma sisteminde tozlanma var temizlik yapılmadan soğutucunun faydasını görmezsiniz servise verin temizlik yapılsın
  • Bende ASUS K56C Var normal nette fln surf yaparken masa üstünde 50-55 arası geziniyor oyunde 85-90 arası oluyor özel soğutucu kullanmıyorum işlemci fanı soğutuyor tek başına bilgisayarı alalı 1 ay oldu ama köyde kullandım sizce bu ısı değerleri normal mi?
  • silverthehedgeho S kullanıcısına yanıt
    Kasası incedir ısınma yapması normal bu kasalarda ısınma var zaten oyunlarda birde havalar biraz sıcaksa daha da artar.Oyun formatında bilgisayar değiller soğutma yapısı olarak
  • bende de ts44-hr 616 tk var 8gb ram ,core i5 2.5 ghz ,630m gt şöyle bişey var masaüstündeyken bazen sıcaklık yükselebiliyor ama kullandığın program , zemin ve hava sirkülasyonu ile alakalı , oyunlarda zaten yüksek , fan devreye giriyor , crysis 3 te bile uzun zaman oynayıp terslik olmadığı halde splinter cell conviction da şu aralardaki gece serin havaya rağmen oyun 1 saatte kendini kitliyor , 700 mhz lik gpu her zaman yükte ateş gibi oluyor zemini bile çok feci ısıtıyor . bu laptoplar en fazla 2 saatlik yük altında çalıştırılmalı .
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    hmm evet ince olduğu için ısınabilir i7 işlemci 1 tb harddisk nvidia 740 m ekran kartı vr sıcaklık değişmedi şuan soğutucu almayı planlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.