Şimdi Ara

LAPTOP TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR LAPTOP ALMAK ISTIYORUM
    TURKCELL TURK TELEKOM FELAN KAMPANYA YAPIYORLAR DI
    AYLIK 30 YTL YE
    O KAMPANYALARI DEVAM EDIYORMU
    YADA SIFIR 500 600 YTL YE LAPTOP ARIYORUM



  • şu anda en iyi fiyatlarda bilgisayar satan Gold bilgisayar. sitesinden araştır aradığın özellikteki makineyi çok uyguna bulacasın umarım.
  • IBM (LENOVO) Thinkpad öneririm, özellikle cok kullaniyorsan. Pahalidir fakat piyasanin en saglam laptoplari LENOVO nun laptoplari dir.
  • SAMSUNG ALMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!!! SAKIN AMA SAKIN SAMSUNG ALMAYIN ÖZELLİKLE DE X SERİSİ!!!

    Değerli arkadaşLAR Samsung mu? sakın ha... Teknolojisine lafım yok ancak servis ve müşteri hizmetlerinden yaşayacağın maduriyetleri göz önüne al. 1 ay önce Samsung X460 dizüstü bilgisayar aldım. Sitesinde yazmışlar yok magnezyum gövde yok sağlam vs diye. Laptopu yerden kucağıma alırken ekranla klavyenin birleştiği menteşe yerinden iki elimle tuttum (DOĞAL OLARAK). Ekranın iç çerçevesine (ekrana değil) başparmağım temas etti. tok bir ses ve ekran çatladı. 2000 TL ve daha 23. gününde... Media Markt servise gönderdi. Servis çok hızlı(?) hemen ertesi gün döndüler. Ekran çatlamış kullanıcı hatası orjinal ekran 400$+KDV Yan sanayi 200$+KDV sizin ödemeniz gerekiyor LCD takalım mı dediler. Ben de TAKACAĞINIZ KADAR TAKTINIZ O KALSIN dedim ve ürünü aynen geri istedim. Müşteri hizmetlerini aradım. Servis ödeme karşıdan dediyse ödemek zorundasınız...! dedi. Onlardan da özür diledim. DAYANIKSIZ SON DERECE BASİT BİR İÇ EKRAN ÇERÇEVESİ VAR. HİÇBİR LAPTOPTA BU KADAR KALİTESİZ MALZEME KULLANILMAMIŞTIR. SON DERECE İNCE . ÇERÇEVEYE DOKUNUYORSUNUZ LCD DENİZ DERYA DALGALANIYOR. DİĞER MODELLERDE NASIL BİLMİYORUM AMA ŞUNU UNUTMAYIN CİHAZIN BAŞINA BİRŞEY GELİRSE PAMUK ELLER CEBE. MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE ÇOK KİBAR VE PROFESYONEL ARKADAŞLAR VAR. SUÇUN SİZE AİT OLDUĞUNU UYGUN BİR DİLLE İZAH EDİYORLAR. ONLARINDA SUÇU YOK DEMEK Kİ FİRMANIN STRATEJİSİ BU. ARKADAŞLAR 1400 TL'YE DELL ALDI ALT KOMŞUMUZ, Bİ SORUN OLDUMU AYAĞINA KADAR GELİYORLAR. HİÇ MADUR ETMEDİLER. ARTIK ÖĞRENDİM Kİ LAP TOP ALIRKEN EN ÖNEMLİ KRİTERLERDEN BİRİ DE SERVİS SERVİS VE DE SERVİS. TABİ DOĞRU DÜRÜST UYGULANAN BİR GARANTİ SİSTEMİ. TOSHİBANINKİ GİBİ. NO MATTER WHAT GUARANTİE (ne olursa olsun garantisi) VB... Neyse, ürünü TÜKETİCİ KORUMA DERNEĞİNE göstereceğim. Ürün tam bir fiyasko. İnce mi ince, teknoloji donanım iyi mi iyi ancak inanılmaz derecede dayanıksız. Ve Samsungda her şekilde madursunuz arkadaşlar . SAMSUNG DİZÜSTÜ ALMAKTA HALA KARARLIYSANIZ BANA İNANMIYORSANIZ sbsuzgun@yahoo.com MAİL ADRESİM. TELEFONLA DAHİ YAŞADIĞIM MADURİYETİ ANLATABİLİRİM. BENİM CÜZDANIM VE HAYALLERİM YANDI BAŞKASININ YANMASIN. KALİTESİZ NE OLDUĞU BELİRSİZ HER ÇEŞŞİT ÜRÜN SATILIYOR ÜLKEMİZDE. YASALARSA TÜKETİCİYİ KORUMAKTAN ACİZ. Bu yaşadığım problem yüzünden hiçbir Samsung ürününü kullanmamaya karar verdim.




  • sen bu yazıyı her konunun altına yazıyorsun sanırım...senin başına böle bir sorun geldi diye bütün samsungları karalaman doru deil...bende bir samsung kullanıcısıyım ve çookk memnunum...
  • Turkcell-Telekom falan bulaşma. EXA ya gir bak bi ton model var 1000liraya kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.