Şimdi Ara

laptop tavsiyesi =< 1700 YTL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba, laptop almayı dusunuyorum ve daha once hıc kullanmadıgım icin kararsızım baslıktada yazdıgı gibi max 1700 ytl verebiliyorum.İstedigim ozellikler ise ısınma sorunu hic ıstemiyorum, kasası saglam olcak boya atması felan olmasın istiyorum, birde bilgisayar ı servise goturmek istemiyorum kısacası saglam bir laptop olsun diyebilirim bana sorun cıkarmasın yeter, oyun manyagı felan degilim doom 3 müş carbonmuş oynamam anca dota atarım. su ana kadar forumu baya inceledim packard bell in bi markası cok hosuma gitti F0267-P-063http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2552. ama arkadasın bir tanesi al elinde patlasın felan yazmıs. Simdi degerli goruslerinizden ve tecrubenizden yararlanmak istiyorum. usttede belirttigim gibi bir laptop var mı acaba, tavsiyelerinizi bekliyorum.
    NOT: bulundugum yerde internete hergun giremiyorum o yuzden cvp ım gecikebilir, yazamayabilirim, erken cvp yazamassam kusura bakmayın ama siz tabiki döktürün :) Allah klavyenize ve bileklerinize güç versin.
    simdiden sevgiler saygılar ve tesekkurler







  • 1700 ytl ye alınabilecek en iyi laptop.ayrıca ekran kalitesi çok iyi.orta halli oyun bile oynarsın pb ile.kasası dell kadar sağlam değildir ama dayanıklıdır.al elinde patlasın diyen arkadaş laptoptan anlamadığı için öyle demiş./forumda böyle tipler var) bu fiyata asus gibi kaliteli markalarda bulursun ama bunun öz. onlardan daha iyi.ısınma sorunu her laptopta var ve bundada olacaktır. ama rahatsız olmayacağından eminim. t7200 işlemci,160 gb hdd,2 gb ram ,go 7400 özellikleriyle bu fiyata alınabilecek en iyi laptop.
    seni rahat 3 sene idare eder.
  • kralkobra arkadaşım, içimi rahatlattın açıkcası. 1 ay sonra ankarada olacağım ve bu laptop u alcam.Ayırdığın zaman için teşekkürler.
  • bide aklıma gelmişken bişey sormak istiyorum. Laptoplara format atarken veya windows u yüklerken izlenen stepler, kurulum şekli felan masaüstündeki ile aynımıdır? masaüstü için kullandığım herhangi bir windows cd si laptop tada kullanılabiliyormu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_unlu_gs -- 14 Temmuz 2007; 11:25:30 >
  • 1 ay sonra fiyatlar şu ankinden daha düşük olur. hatta büyük fark olabilir. bence alacağın modeli şimdiden belirleme.
    1 ay sonra 1.700 YTL'ye linkte verdiğin packard bell'den daha iyi bi makina ya da aynı özelliklerde daha iyi bi marka alabilme ihtimalin var. o yüzden biraz daha bekle bence modelini belirlemek için.
  • üstte yazdıklarım için ne dersin hyper bi bilgin var mı cvp larsan sevinirim...
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2552
    Bu fiyata şimdilik alabileceğin en iyi notebook bu. Ancak bir ay sonrasına aynı fiyata daha iyi bir notebook alma ihtimalin oldukça yüksek. Özellikle Santa Rosa tabanlı alman daha iyi olur. Acelen yoksa bekleyebilirsin.
    Windows yükleme prosedürü aynıdır ancak elinde notebookunun sürücüleri olmalı.
  • binbaşım çok saol. Evet 1 ay sonra alacagım ve takip halindeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.