Şimdi Ara

Laptop tavsiyesi max 1800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben bi laptop arıyorum genellikle oyun amaçlı max bütçe 1800 gta 5 gibi oyunları kasmadan oynayabileceğim ekran kartı güçlü olan laptop tavsiyesine ihtiyacım var. Ve birazda geleceğede hitap etmeli yani en azından bi 2-3 sene daha üst düzey oyunları oynayabileceğim laptop varsa tavsiye eder misiniz yada istediğim laptop için bütçem az mı?

    şimdiden teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih003 -- 4 Temmuz 2015; 17:42:35 >



  • Oncelikle o butceye alabilecegin en iyi laptoplardan hatta belkide en iyisi bu asus x550jk-xO012D bu bilgisayari bile indirim kovalayarak belki 1800-1900 e bulursun. Ve evet butcen istedigin seyler icin cok cok az o istediklerin icin en az 2600-2700u gozden cikarmak zorundasin. Sana monster oneriyorum alabilecegin en yuksek ozellikleri en ucuza satiyorlar eger butce sikintin varsa monsterdan baska markaya yonelmen mantiksiz eger ismini duymadiysan hic suphelenme guvenilir bir firma fokus bilgisayar ve belkide hicbirbteknik servisin olmadigi kadar satis sonrasi ilgililerMIS (bende daha almadim ramazandan sonra almayi dusunuyorum) forumda arastir bence guven sorunun kalmaz f/p bakimindnman da daha iyisini bulabilecegini sanmiyorum ben 1 aya yakin bir suredir arastiriykrum bulamadim bi victor var o da daha az taninmis ve fiyati cok yakin birbirlerine hatta daha az fiyat gostermek icin i5 takiyolar (victorunda aynen monster gibi ozellestirme imkani var gercekten super bisey bi' nevi toplama laptop ve bu iki marka disinda yapan yok sanirim yutdisindan getirip takan) ozellestirme yapinca i7 ye cikariyosun butun ozekliklerini ayni secince yine ayni oluyor fiyat. Neyse modelde onereyim tam olsunhttp://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1.html?srt=UP bu modele bak bir hafta da arastir monsterin sitesinden kendin ozellestirip kendine en uygun pc yi bulacak kadar bilgin oldugundada al bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkürler başka tavsiyesi olan yok mu çünkü bütçem 1800 ün üstüne çıkamaz en azından o bu bütçe için en iyi laptop seçimi ne olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih003 -- 2 Temmuz 2015; 18:48:13 >
  • yok mu yardım edecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.