Şimdi Ara

Laptop - Tv bağlantısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm.Ark.Evde Laptopuma win7 Ultimate kurulu.Kablosuz ev ağı kurdum.Geçen gün wi-fi özellikli smart tv aldım.Tv den kablosuz ağa bağlanıp istediğim siteye girebiliyorum.Sorunum şu: Laptopta ağ klasörüne tıkladığımda paylaşıma açtığım laptopumu görebiliyorum.Tv yi ise bazan görüyor çok zaman göremiyorum.Tv gördüğümde herhangibir videoya sağ tıkladığımda burada yürüt çıkıyor,burada yürüte tıkladığımda tv görülüyor tv ye tıkladığımda tv deki yayın kesilip benim tıkladığım video gösterime giriyor.Ama çoğu zaman ağda sadece laptop görülüyor. tv görülmüyor.ve videoda burada yürüt çıkmıyor.Medya aygıtı bulunamadı diyor.Bilen arkadaşlar yardım ederseniz çok makbule geçecek.Şimdiden teşekkürler.



  • Eğer windowsun yada antivirusun firewall özelliği varsa ya bunu ev güvenli ayarına getirin yada tamamen kapatıp sorun firewalldan mı bunun testini yapın firewall dediğiniz gibi arada saçmalayabiliyor tehdit olarak gördüğünde televizyonu bile blockluyor. Bunları denedikten sonra eğer sorununuz düzelmezse televizyonun wifi gücüne bakın arada ağdan düşüyor yada uyku moduna alıyor olabilir. Uyku moduna giriyorsa televizyonunuzn firmware güncellemesi varsa yapılıp düzeltilebilir.

    Şuan aklıma gelen bunlar..

    Kolay Gelsin..
  • Merhaba win7 ultimate de olmayan ama Win 8,1 de bulunan ekranımı yansıt özelliği smart tv lerde direk desteklenmekde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micrones -- 18 Aralık 2015; 15:17:16 >
  • İlginize tşk arkşlar win7 ultimate lisanslı sürüm kullanıyorum.Antivirüs olarak microsoftun Essential korumalı ürünü kurulu.Birde PC clean ile CCleaner kurulu.Arada taratıyorum o kadar.Anlamadığım aradabir sorunsuz olarak laptoptaki vedeoları,resimleri tv ye aktarıp seyrediyorum.Sonra bir bakıyorum.soruna geri dönmüş.Sorunsuz iken akıllı telimde olan resimleri tıkladığımda telimdeki resimler tv ekranına yansıyor,sorun geri gelince telimdende aktarma olmuyor.Lütfen yardım.

    Başka bir arkadaşım win7 ultimatede olmayan win 8,1 de ekranımı yansıt özelliği olduğunu yazmış.Cevaplarda sorun çözülmezse 8,1 e geçmeyi düşüneyimmi?TŞK.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RKIRLI -- 18 Aralık 2015; 18:06:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.