Şimdi Ara

Laptop um daki ısı sorunu normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. 2 yıllık Packard Bell easynote ts11hr adından bi laptopum vardır. Fakat işin içinde laptop olunca ve bende oyun canavarı oldugumdan ısı problemim her zaman var. Son açılan bi oyuna başladım fakat laptopum 90 derece sabit ısıda oynatıyor. garip olan şu hiçbi kasma yok. Isıyı azaltmak icin temizlettim macum yenilettim bide uyduruk bi cooler pad aldım. bunların hepsi sadece 5 derece farkettirdi. Sizce bu normal mi ? anormal olsa bile ben bu oyunu oynayacagım yani bosuna o kadar para verdim bu laptopa hayrını görmeliyim. Böyle giderse ne kadar ömrü olur bu laptopun sizce ? Birazcık dert yanma oldu diyebilirim görüşleriniz benim icin önemlidir. Teşekkürler.

    6 Gb Ram
    i7 2.2 ghz
    nvidia geforce gt 540m Cuda 2gb
    64 bit.



  • Aox kullanıcısına yanıt
    Şu an o sıcaklığı görmesine rağmen çalışıyordur, ama sonuçta o cihazın da bir limiti, dayanma noktası var. Yarın sıcaklığın da etkisiyle, daha büyük, daha maliyetli veya çözümsüz sorunlara yol açabilir. Çok geç olmadan bir çözüm yolu arayışına başlayın isterseniz.

    Eski masa üstlerimden bir tanesinin cpu fanı kırılmıştı, daha eski bir cpu fanını, kırılan fanın üstüne bantla tutturup, sıcaklığa da bakmadan bir süre kullanmıştım. Bir gün çalışmadı, servise götürdüm, sıcaklıktan ana kart, kartın arkası, kasa, cpu'ya yakın bölgeler etkilenmiş hatta renk değiştirmiş. Servis personeli, bunca yıllık servisim daha önce böylesini görmemiştim demişti
  • Bende de oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.