Şimdi Ara

Laptop ve kasam coil whine sorunu ile boğuşuyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 3-4 gün önce kasadan rahatsız edici sesler geldiğini fark ettim bunun üzerine kasayı açtım ve wd cavir black harddisk takur kutur çalıştığı için dedim bunun sesi katlanmaz hale geldi çıkarttım 5400 rpm lik bir harddisk ile devam etttim. Daha sonra gene sesler gelmeye başladı bu kez ekran kartın kartından şüphelendim. Ekran kartını parçaladım resmen sonra elimde termal macun olmayınca 3 gün bekleyip bir termal macun alıp toparladım taktım gene ses var. Bu kez güç kaynağını ile uğraşa girdim. Kapağını açtım çok tozluydu temizledim taktım ve gene ses var. Bu kez güç kaynağının fanını yağladım ve gene sonuç hüsran... Dedim bu bilgisayar artık senesini doldurdu (3 senelik). Laptop ile işime devam edip daha sonra yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Laptop'u açtım aynı ses ondada var. Sanki içinde sinekler yaşıyor... Sonra forumda araştırdım bunun sebebleri elektirik tesisati ve fabrika çıkışlı hatadan dolayı olacabileceğini okudum. Elektirik tesisati yazınca aklıma hemen 12 senedir oturduğumuz dairede her hafta patlayan ampüller ve şartel atma sorunları geldi. Elektirikçi eve her geldğinde bu kaçınca abi diyip duruyor. Binamızda her kez şikayetçi bu durumdan. Şimdi laptop ve bilgisayarım artık kullanmaz haldeler. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Çöp mü oldu yani?

    Laptop: ASUS N550JV
    PC:
    İşlemci: I7 3770
    Kasa: Cooler Master 430 Black
    Güç kaynağı: Cooler Master RS-500 (kasanın içinde dahildi)
    Ekran kartı: MSI 560 TI







  • Kullanılmaz halde değiller, bu kadar takıntılı olmayın be kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı ve gece kod yazan için maalesef kullanılmaz haldeler. Kasanın sabahları öttüğü anlaşılmıyor ama laptop çok pis ötüyor.. Kasa için güç kaynağı değiştirmeyi düşünüyorum. Laptop için ne yapacağımı bilmiyorum, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  • laptobu topraklaması olan bir yerde dener misin ? genelde mutfaktaki ocak vs prizler topraklı olur orda dener misin ? bide pil ile çalışırken ses var mı yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.