Şimdi Ara

Laptop Yanıyor Fan Coşuyor ve Şarjı Bir Anda Bitiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi birkaç gün içerisinde gelişen ciddi bir problem yaşıyorum Packard Bell easynote ns 44 hr 504 tk model bir dizüsütü kullanıyorum ve sol tarafındaki fanın sesinin önceden duymazken şimdi adeta fırtına estiriyor bilgisayar acayıp ısınıyor ve şarjı da önceden 2 saat dayanırken şimdi hızlıca bitiyor var mı bilgisi olan yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.Teşekkürler.



  • Virüs ihtimaline baktınız mı? Biranda böyle değişmesi sistemde kullanan bir uygulama var demektir.Sistemine göre 2011 yılının bilgisayarı Temizlik bakım yaptırdınız mı yada yaptınız mı tozlanma riski çok bu durumda bu biranda kendini gösterebilir.Fanı temizletin işlemci ve ekran kartınada termal macun sürdürün bu dedikleriniz eğer boşta oluyorsa bunun yanında virüs ihtimali ve arka planda çalışan uygulama varmı bunu gözden geçirin mesela görev yöneticisinde işlemler bölümünde çalışan uzantıları üzerine sağ tıklayarak sonlandırın.
  • Virüsün yanı sıra Chrome tarayıcısının son günlerde Shockwave Flash Crash gizli hatası yüzünden böyle yapabiliyor. Chrome / Araçlar / Görev Yöneticisi kısmında iki adet Flash görüyorsanız bu çakışma var demek olabilir. bende böyle bir problem vardı online film izlerken laptop kafayı yiyordu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Hocam iki hafta idare etmem gerekiyordu bir şekilde çözümüyle ilgilenemedim ama farkettim ki wireless açık olup internete bağlanınca fan bir anda coşuyor onun dışında sakin.Wireless açık olmayıp chrome u başlattığımda herhangi bir sıkıntı olmuyor.Bu sıkıntı başlaamdan önce farklı olarak ne yaptım Zenmate VPN yukledim onu kullanıyordum onunla ilgili olabilir mi acaba kaldırdığımda yine aynı sıkıntı devam ediyordu gerçi.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.