Şimdi Ara

Laptopa ikinci disk için adaptör yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Halihazırda bulunan dizüstü bilgisayarıma ikinci disk takviyesi yapmayı düşünüyorum. Malumunuz bunun için üretilmiş CD-DVD girişine entegre edilen HDD adaptörleri mevcut. Ancak bu aygıtlarda direkt enerji kesme gibi bir sorun mevcut. Son dönemlerde bu sorunun aşıldığını duydum. Acaba gerçekten böyle mi? Böyle ise hangi marka model adaptörler bu sorunu çözdü? Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.



  • Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
  • Ben kullandım hiç öyle bir sorunum olmadı gayet normal bir şekilde kullandım, hatta şu an satışta.
  • CD/DVD sürücü kısmından ikinci bir disk bağlamanızı tavsiye etmem. Bahsettiğiniz sorun giderilse bile. Oraya takacağınız disk ile ana disk aynı kontrolcüye bağlı ise bu yükü kaldırması zorlaşır ve cpu kullanımı büyük oranda artar. Pil tüketimi artar.
  • hyrgul H kullanıcısına yanıt
    Ürünü satın aldım. Şu an kullanmaktayım. Kullanalı yaklaşık 1 hafta oldu. Dediğiniz gibi işlemciye bir yük yüklediğini görmedim. Bilgisyarı boşa bırakıp diski aktif ettiğimde %1 seviyelerini bile gördüm. Elektrik sorunu çözülmüş. Pil tüketimi eskiye nazaran artmış durumda ki bu normal. Çünkü neticede ikinci bir disk takılı ve ek enerji tüketimi demek. Malum eski tip disk.
  • mustineo M kullanıcısına yanıt
    Elektrik sorunu cozulmus derken ne demek istediniz :S benim bilgisayar asus x550jx ssd aldim , caddy alip hdd yi dvd yerine takacagim ancak dediginiz gibi elektrigi kesme olayi var , nasil cozdunuz bu olayi :S tesekkurler
  • Lamperouge L kullanıcısına yanıt
    Elektrik sorunu şu: Bir anda enerjiyi kesme sesi vermesi. İlk çıkan ürünlerde bilgisayarı kapattığımız halde kapanmama sıkıntısı baş gösteriyordu. O yüzden de güç düğmesine basarak mecbur kapatılmak zorunda kalınıyordu. Ben ürünü alıp kullandığımda ne ani bir kesintiden kaynaklı bir ses duydum, ne de bilgisayarın kapanmaması gibi bir sorun. Bir ürün satın aldınız mı? Aldınız ise marka, model nedir? Tavsiyem üçün beşin hesabını yapıp ucuz ürün almamanız yönünde.
  • mustineo M kullanıcısına yanıt
    Aslinda dediginiz gibi oldu :D goldenfir 480gb ssd aliexpress te daha once konusu acilmisti . Normalde aliexpressten bu tarz seyler almam ama ucuz ve 5000 feedback vardi .kullanicilarin attigi resimlerde hiz 500 e 450 civariydi sanirim sata 3 te . Tesekkurler cevap icin :D
  • Lamperouge L kullanıcısına yanıt
    Sorum katı hal diski ile ilgili değildi. Alacağınız aparat ile ilgiliydi. Aparat almadıysanız frisby markayı tavsiye edebilirim. 50 tl ama inanın garantide oluyor. En azından ben memnunum. Katı hal diski ile ilgili durum nedir? Eğer almak istersem sizin de tecrübelerinizden istifade etmek isterim.
  • mustineo M kullanıcısına yanıt
    Şuan kargoda 15 gune gelir diye dusunuyorum , frisby soğutucularla kotu tecrubelerim vardi ama dediginiz gibi caddylere bakacagim . Linkini atiyim suraya

    https://s.click.aliexpress.com/e/bZV0RI1a geldigi zaman test edip bilgilendirmeye calisacagim :D
  • Lamperouge L kullanıcısına yanıt
    Frisby için; komplike ürünleri için haklı olabilirsiniz. Ancak basit devre ürünleri için diğer muadillere karşı gayet kaliteli en azından karşıma çıkan iki ürün için (caddy ve hdd kutusu).

    Katı hal diskini araştırdım siz markayı yazdıktan sonra. Bayağı profesyonel görünüyorlar. Ön incelemeler de gayet iyi görünmekte. Ama malumunuz bu sonuçlar uzun süre kullananların incelemeleri ile bir anlam kazanacaktır kanaatindeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.