Şimdi Ara

Laptopa su dökülmesi sonucu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bundan 2 yıl önce asus n552vw marka laptop bilgisayarını aldım birgün oyun oynarken masadaki su döküldü doğrudan temas etmedi fakat masadan akarak altına deydi 1 gün boyunca o şekilde bıraktım ertesi gün açtım bi sıkıntı yoktu çok düşük seste sesler çıkmaya başladı ve oyun oynarken 3.6ghz a sahip bilgisayarım film izlerken vs boşken 3.2 ghz çalışırken oyun açtığımda 1.5 ghz ye kadar düşüyor bios ayarları falan bakacağım sıcaklıktan dolayı olduğunu tahmin ediyorum macunları yenilettireceğim ama su döküldüğünde işlemciye birşey olmuşmudur diye düşünüyorum. Bilgisayar ısısı düşükken hız 3.2ghz olduğundan dolayı yandığını falan düşünmüyorum sonuçta yansa hiç performans vermezdi fakat acaba su döktüğümden bu sorunlara neden olabilirmi yoksa direk olarak hiç çalışmazmıydı bilen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2 sene boyunca temızlık macun degısımı yapmadıysanız bır macun yenılemesı yapın. çalısır durumda iken su teması olsaydı anakart yanardı
  • Muhtemelen sorununuz sıvı teması sonucu oluşmamış , sıvı teması dolayısı ile dikkatinizi çekmeye başlamıştır . Sıcaklıktan kaynaklandığını düşünüyorum normal kullanımda ve performans aldığınız dolaylarda Gpu-Z tarzı bir program ile ısı değerlerinin ekran görüntüsünü yükleyebilirseniz değerlendirme yapabilirim . İyi forumlar.
  • Macunları yenilettirip içini temizleteceğim yakın zamanda teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.