Şimdi Ara

laptopda internete bağlanamama sorunu?lütfen yardım arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba, yeni laptop aldım asus k53s series, ama internete bağlanamama sorunu hevesimizi kursağımızda bıraktı. sorunu özetlemeye çalışacağım ama teknik bilgim yok o yüzden ne görüyorsam onu yazıcam arkadaşlar, yardım etmeye çalışan herkes için şimdiden teşekkürler.

    laptop, kablolu internete bağlanmaya çalıştığımda sağ altta simgelerde, kablo takılı ama internet yok anlamına gelen simgeyi gösteriyor. ama internete bağlanabiliyorum. bazen uzun süre kopma olmuyor bazen 30 snyede bir kopma oluyor. torrent açıken kopmalar sıklaşıyor. ama internette kopmadan dolaştıgım zaman bile internet bağlantımın olmadıgını gösteren simge gözüküyor.

    kablosuz bağlanmayı denediğimde de, kablosuz ağı seçiyorum. seçtikten sonra simge olarak o sürekli denen yuvarlak işaret çıkıyor ve bir türlü gitmiyor. yine dediğim gibi internete bağlanıyor ama 30 saniyede bir kopmalar yaşanıyor.

    ve bir de güncellemeleri yapamıyorum.. yeni update paketi var windowsu güncelemeye çalışıyorum ama kaç saat geçerse geçsin güncellemeyi yapamıyor. güncelleme tıkladıktan sonra öyle tıkalı kalıyor bilgisayar. saatlerce bekletilsede güncellemeyi yapamıyor.

    bilgisayarı yeni aldım, bimeksten. sorunlarım bunlar. internet bağlantımda bir sorun yok çünkü eski laptopımla sorunsuz kullanıyorum. windows 7 preminum 64 bit sistem kullanıyorum. bilgisi olan veya tahmini olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevaba geçicekler vallahi.







  • Arkadasım bak şimdi modemi kablolu olarak yeni pc ye bağla aynı anda kablosuz olarak eski pc ye bağla aynı sorun olunca ikisinede bak ıkisindede mi gidiyor internet yoksa sadece yenisindemi gidiyor yaz buraya Sonucu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.