Şimdi Ara

Laptopım divx oynatırken takılıyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce A300D-16N modelini satın aldım..Özellikleri kısaca ;

    AMD TURİON X2 İŞLEMCİ 2,1 GHZ
    3 GB DDR2 800 MHZ RAM (max.8gb)
    320 GB SATA 5400 RPM HARDDİSK
    512 MB PAYLAŞIMSIZ ATİ HD3650 EKRAN KARTI..(2320 mb paylaşımlı)
    32 BİT VİSTA HOME PREMİUM

    Bilgisayardan genel olarak çok memnunum fakat ciddi bir problemim var..Bilgisayarı hdmi çıkışından full hd televizyonuma bağlıyorum ve divx izlemek istiyorum fakat divx oynatılması sırasında düzensiz aralıklarla görüntü takılıp kalıyor,yani sanki makine kasıyor gibi davranıyor anlayamadım..Normal kendi ekranından izlerken hiçbir problem yok sadece hdmi kullanarak tv'ye bağladığımda bu sorun oluştu..

    Media center - media player - vlc player - hd player - gom player kullandım değişiklik yok hangi playerla açarsam açayım tıkanma oluyor görüntü duruyor ve bi süre sonra kasarak tekrar geliyor..Bu arada çözünürlük düşürmeye çalıştım 1280-800 yaptım 1024-768 yaptım 800-600 bile yaptım bi faydası olmadı yine takıldı..

    Son çare olarak ise hdmi den değilde VGA monitör bağlantı kablosuyla VGA TO VGA bağladım bu seferde görüntü yeşil yeşil gelmeye başladı..

    Sonuç olarak bu problemi bir türlü çözemiyorum ve çok canım sıkılıyor makinenin gücü yetmiyomu desem ama özelliklerini yukarıya yazdım sizde görüyosunuz..Sizce PROBLEM ne olabilir ?? Acaba VİSTA danmı kaynaklanıyor bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :(







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.