Şimdi Ara

Laptopta fan problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. HP Pavilion dv4070us bir laptopum var ve son zamanlarda soyle bir sorun yasiyorum: Normalde bilgisayari zorlayacak uygulamalar calisirken alet atestopuna donerdi, birkac gundur makine isinmak yerine uygulamayi yavas calistirmayi tercih ediyor (isteksiz davraniyor desem yeridir ) . Bu problem nasil ortaya cikar, nasil cozebilirim?

    Simdiden tesekkurler.



  • işlemci aşırı ısındıgından arıza vermıstır ondan kasar nasıl kıyıyorsun kı notebooka yaa ates topuna donderecek kadar notebok altı fan alsana yazık makıneye
  • DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYARLARDA GENEL PROBLEM SOĞUTMANIN YETERSİZ OLMASI. EL YAKACAK DERECEDE MAKINANIN ISINMASI..BU PROBLEM FAN PETEKLERİNİN TOZLARLA TIKANMASI VE TERMAL MACUNLARIN ISIYI İLETME ÖZELLİĞİNİ KAYBETMESİNDEN KAYNAKLANIR..ÖNERİM GENEL FAN BAKIMI YAPTIR.ÜRÜNÜN UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN ..BİRDE BİLGİSAYARINDA YAVAŞLAMA AĞIRLAŞMA VAR İSE GÜZEL BİR VİRÜS TARAMASI BİLGİSAYARINI ESKİ PERFORMANSINA GERİ GETİRECEKTİR..BİZDEKİ RUTİN BAKIM ÜCRETLERİ KULLANICIYI RAHATSIZ ETMEYECEK ŞEKİLDE..ŞU SIRALAR DONANIM HABER KULLANICILARINA ÖZEL FIYATLAR VE KAMPANYALAR BAŞLATILDI...ELİMİZDEN GELDİĞİNCE SON KULLANICILARA ULAŞMAYA SORUNLARINI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ....SAYGILARIMLA.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.