Şimdi Ara

laptoptan masaüstüne dosya aktarımı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar laptopuma format atmak istiorum bunun için içindekileri masaüstü pc me atcağım eternet tarzı bi kablo ile bağlıom ancak otomatik açılan bişi yok nasıl yapmm gerekio yardımcı olun lütfenn



  • Ağ bağlantılarımdan görükmesi lazım bilgisayarın.
  • Öncelikle ethernet kablosu doğrudan iki pc arasında kullanılıyorsa Cross Cable olmalı. Yani 1-3 3-1 2-6 6-2 şeklinde bağlanmalı. Eğer bilinmiyorsa herhani bir bilgisayarcı bağlayabilir. arkasından bilgisayarıma sağ tıklıyoruz iki Pc dede bilgisayar adı kısmındaki çalışma grubunu aynı yapıyoruz.

    daha sonra ağ bağlantılarına gidiyoruz. yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp (yani siz kabloyu taktıktan sonra oluşan bağlantı) özellikler diyoruz ip adresi veriyoruz.
    örnek adres pc 1
    192.0.0.191
    255.255.255.0
    192.0.0.190

    pc2 dede 191 olan kısmı 192 yapıyoruz. ondan sonra aralarında network kurulmuş oluyor.

    (arkadaşlar çok sınırlı bir süre içerisinde yazdım bunu anlaşılır olmadı lütfen birisi açık şekilde yazsın çıkmam lazım :) kusura bakmayın
  • modemenizde 2 çıkış mvarsa ağ bağlantılarımdan ev ağı oluşturarak ikisini bağlarsınız. sonra belgelerinizi özelliklerden paylaşıma açarsanız diğre pc de bilgisayarım paylaşılan ların içinde görünecektir. tutup alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokayi -- 7 Ekim 2007; 17:29:52 >
  • evet bu daha mantıklı
    quote:

    Orjinalden alıntı: kisop

    modemenizde 2 çıkış mümkünse ağ bağlantılarımdan ev ağı oluşturarak ikisini bağlarsınız. sonra belgelerinizi özelliklerden paylaşıma açarsanız diğre pc de bilgisayarım paylaşılan ların içinde görünecektir. tutup alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.