Şimdi Ara

Laptopum Wifidan Data Almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Üç yıl önce aldığım bir Casper Nirvanam var, bugüne kadar sorunsuz şekilde kullandım. Sorun şu ki evimde bu laptoptam hariç üç smartphone bir masaüstü var, hepsi wifi vericisine sorunsuz şekilde bağlanıyor. Şu anda da bu mesajı wifi bağlantısı üzerinden smartphoneumla atıyorum. Evde sadece laptopum bu bağa bağlanabilmesine rağmen data almakta sorun yaşıyor. Yaklaşık bir aydır laptopumda internet bağlantısı konusunda gidip gelmeler (kopukluklar) oluyordu, yanı on saniye bağlantı geliyor siteleri açıyor, sonraki on saniye data akışı duruyor açmıyor vs.

    Bugün kalktım ve artık hiç data gelmediğini gördüm. Artık reset atmayı nırakıp modemi tekrar kurdum, değişen bir şey yok. Laptoptaki wifi alıcı parçasından sorun kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. Bu parça değişiminin maliyeti ne olur ?

    Bir de laptop içindeki parçayı değiştirmek yerine usbden takılan antenli wifi receiverlar (çekim gücünü artıran zımbırtılar) var, laptoptaki parçayı değiştirmek yerine alıp onu taksam aynı işi görür mü ? Şu anda grouponda var bir tane 19.90a satılan. Eğer parça değişimi daha pahalıysa ve bu alet işimi görürse onu alıp kullanmayı düşünüyorum.

    Teşekkürler herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.