Şimdi Ara

Laser Yazıcı lekeli yazdırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung clp 300 marka renkli lazer yazıcım var çıktıları lekeli yazdırıyor. Boyuna çizgiler şeklinde ve belli mesafe aralıklada örn kağıdın basındaki yazının gölgesi tarzında saydam bir şekilde alt kısmınada leke bırakıyor. Tonerlerini örijinal yeni aldım daha %90 -95 doluluk oranları toner bitmeden öncede bunu yapıyordu. Vede renk yığunluğu fazla reimlerde beyaz noktalar bırakıyor. Sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
     Laser Yazıcı lekeli yazdırıyor
     Laser Yazıcı lekeli yazdırıyor
     Laser Yazıcı lekeli yazdırıyor
     Laser Yazıcı lekeli yazdırıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Değerli dostum, bahsettiğin sorun genellikle drum ünitesinden ve oradaki bladelerden kaynaklanır. Lakin senin tarif ettiğin durum bu genellikle tablosuna uymuyor. Sanırım senin Fuser üniten yeterince ısıtmıyor asıl problem fuser ünitesinde gibi duruyor. Fuser yeterince ısınmazsa tonerin tamamını yapıştıramıyor kağıda ve kalan tonerde bir sonraki drum turunda diğer hizaya çıkıyor. Yakın zamanda makinede herhangi hasara neden olabilecek bir şey başına geldi mi?
    Aynı sorunu p1102'de yaşamış biri olarak söylüyorum bunları. Bende ilk başta tonerden felan dedim. Sonra fuser filmini değiştirdim düzeldi. 6 ay sonra bi daha oldu. Orada da heating elementi değiştirdim düzeldi. En son bütün üniteyi değiştirdim. O gün bugündür canavar gibi makine. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarne -- 25 Haziran 2018; 15:8:31 >
  • Hayır makinanın başına bişey gelmedi. Gayet güzel ısıtıyor. Ama neden iz yapıyor anlamadım. Fotodaki çizgiler kağıtta boydan boya ve renk yoğunluğu fazla olanların içinde beyaz noktalar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.