Şimdi Ara

Last of Us Jeneriklerine Benzer Tanıtım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir kısa film çekiyoruz, film için fragman yerine tek başına bir jenerik düşündük. Bu jeneriği de Last of Us ın başında gelen o siyah beyaz görüntülerden oluşan giriş jenerğine çok benzer şekilde yeniden tasarladım. Filmi bittikten sonra paylaşırım asıl bu yeniden uyarlama jeneriği paylaşmak istedim. Bir nevi last of us için alternetif jenerik desekte olur. Siz ne düşünüyorsunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 1 Mayıs 2015; 3:28:09 >







  • izledim başarılar dilerim kardeş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay enteresan güzel fikir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende sinema televizyon okuyorum. Belki fikriniz hoş ancak yaptığınız Last of us jeneriğini internetten bulup kısa filminizin jeneriği haline getirmeniz. Yaptığınız pek etik değil ve telif hakkı sorunu çıkartabilecek bir durum. Bunu sizde biliyor olmalısınız.
  • Jenerikteki isimleri okumaya fırsat olmuyor. 2 saniye durup bir anda kayboluyor. 4 saniyeye çıkar ve silinerek kaybolsun. yazı fontuna da bi ayar çekersen çok iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam ama bizim ki altı üstü 100 200 hit alacak bi iş olduğundan hiç takmadık açıkçası. Yani bizden hiç kimse telif istemez hani isim yapmış bi grup bile değiliz. Diğer yandan şöyle düşünüyorum hem fikrini de almak isterim, bu jenerik ile last of us ın kendisininkini karşılaştırırsan da anlayabileceğin üzre, o jeneriği alıp üzerine yazılar yazmadık. Yani o jenerik referans alınarak, tamamen onunla aynı geçiş ve renklerde tamamen farklı görüntü kareleri ile, sıfırdan kendimiz hazırladık.

    Yani hazır bir sahneyi alıp koymadık, tüm sahneler yoktan kendimizce oluşturuldu. Referans olmuş oldu anlayacağınız, bunun bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum o açıdan. Zaten müzikleri de hep oyun müzikleri olacak, gene görselliği biz sıfırdan oluşturuyoruz gel gelelim müzikler direkman oyunların müzikleri. Olursa o sıkıntı olur sanırım, o da dediğim gibi biz kimiz ki bilen bile yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 1 Mayıs 2015; 12:22:25 >




  • Başlığı görmesem yada müziği bilmesem true blood yada true dedective açılış jeneriği filan sanardım herhalde , Valla helal olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.