Şimdi Ara

Lastik alacağım fikirlere açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşalar honda cıvıc kullanıyorum...araçta contınental lastık var...çok yakın zamanda değiştireceğim...michelin primacy Ve enerji savyer ile briston er300 arasında kaldım...er 300 ler ses yapıyormuş malum hondalar içeri aşırı ses alıyor...birde süspansiyon hondada sert acaba mıchelin balon yaparmı.

    kullanan arkasaşlar varsa fikir ve yorumlara açığım....cvp yazarsanız sEvinirim....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kesinlikle Enerji saver alın benimki energy saver mı bilmiyorum 1200 tl tuttu ama Michelin acayip konforlu benim civicimde de Continental vardı 2 bin kilometre önce değiştirdim.Michelin diyorum
  • Bence Continental'a devam.
  • Michelin yumuşaktır konforu yüksektir ama bozuk yollarda kullanırsanız lastiğin ömrü çabuk bitirirsiniz anlayacağınız uzun yol lastiğidir ama kullanmadım bana söylenen bu
    Bridgestone lastikleri serttir ses yapar bozuk yolda Michelin'e göre iyidir uzun ömürlüdür bunlardan hangisi sana uyuyorsa seçimi sen yapacaksın.
  • Peugeot 407 aracımda michelin primacy hp kullanıyordum. 4-5 ay önce pirelli p7 cinturato taktırdım aracıma. Gerçekten ıslak-kuru performansı, ses , darbeleri emme gibi konularda beni hiç üzmedi. ayrıca lastik audi a5, bmw 5 kasa, mercedes e kasa gibi araçlarda fabrika çıkış lastiği olarak kullanılıyor.pirellinin orta-yüksek performanstaki araçlar için çıkardığı üst sınıf bi lastik. sizin araca da uygun ebatı olması lazım. f/p olarak bence çok iyi, ben michelin primacy alsaydım toplamda 500 tl ye yakın fazla para verecektim.forumdada katıldığı testlerdeki birinciliklerini gösteren konular açılmıştı.

    http://www.pirelli.com/tyre/tr/tr/car/sheet/cinturato_p7.html?url=%3Fsubtype%3DCAR%26season%3DSUMMER

    linktEki açılan sayfada "test sonuçları" sekmesine tıklarsanız, testlerdeki durumunu gösteriyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.